Плакат звуковий Знавець "Жива географія" REW-K044

КОД ТОВАРУ: 153998
  • Плакат звуковий Знавець "Жива географія" REW-K044
Плакат звуковий Знавець
Тип: електронна навчальна. У комплекті: плакат, батарейки. Харчування плаката: 3 х ААА (в комплекті). Розмір: 59х53 см. Матеріал: полімерна плівка. Особливості: для дітей від 3 до 7 років; доступна у використанні; після хвилинного відсутності дій автоматично відключається; розташовується як на стіні, так і на столі; поверхня захищена від попадання вологи; регулюється гучність звуку.
Знаток
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
429 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 57 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
REW-K044
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Плакат звуковий Знавець "Жива географія" REW-K044 - говорить карта світу, яка познайомить дитину з нашою планетою і розповість про її мешканців. Кожен континент розмальований картинками тварин, які живуть на ньому, серед картинок є сенсорні кнопки, що розкажуть пізнавальну інформацію. Плакат працює в трьох режимах: звуку, інформації та іспит.

особливості:
- для дітей від 3 до 7 років;
- доступний у використанні;
- після хвилинного відсутності дій автоматично відключається;
- розташовується як на стіні, так і на столі;
- поверхня захищена від попадання вологи;
- регулюється гучність звуку.

Характеристики:
Тип:
електронний навчальний;
У комплекті: плакат, батарейки;
Харчування плаката: 3 х ААА (в комплекті);
Розмір: 59х53 см;
Матеріал: полімерна плівка.

Виробляє ялина: Знавець (Росія).
Російська компанія Знавець випускає засоби для навчання дітей, тільки не звичайні, а ті, які навчають за допомогою захоплюючої гри. Навчальний засіб, на думку компанії, повинно бути цікавим, інтерактивним і якісним. Багато батьків зуміли оцінити корисність і незамінність деяких продуктів, таких як говорить абетка, звукові плакати.

Плакат звуковий Знавець "Жива географія" REW-K044 купити за вигідною ціною 429 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Познавательные наборы для детей таких торгових марок, як наприклад: Знаток в онлайн каталозі Терра Спорт
Плакат звуковий Знавець "Жива географія" REW-K044

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Плакат звуковий Знавець "Жива географія" REW-K044"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Пізнавальні набори для дітей

Давно мрієте зайнятися спортом? Плакат звуковий Знавець "Жива географія" REW-K044 буде Вашим першим кроком. В « Пізнавальні набори для дітей » є все, що необхідно спортсмену. Пізнавальні набори для дітей здивує Вас своєю якістю. Набір Bubbly fizzy Шипуче пузиріння , Набір Bubbly fizzy Шипуче пузиріння і Набір Bubbly fizzy Шипуче пузиріння від знаменитих світових виробників 1998 Ви знайдете в нашому розділі Пізнавальні набори для дітей . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Пізнавальні набори для дітей . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн