Дзвінок велосипедний TW JH-808-3 Східний

КОД ТОВАРУ: 142946
  • Дзвінок велосипедний TW JH-808-3 Східний
Дзвінок велосипедний TW JH-808-3 Східний
Тип: велосипедний дзвінок. Дизайн: східний. Матеріал: сталь і пластик. Колір: коричнево-золотистий. Особливості: сигнал з ударним важелем під великий палець; механічний; для міських велосипедів; дзвінкий звук; для безпеки на дорозі; з кріпленням на кермо.
TW
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
92 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 12 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Коричневий
АРТИКУЛ
BEL-00-17
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дзвінок велосипедний східний TW JH-808-3 коричнево-золотистий - стильний аксесуар, що підходить практично для всіх велосипедів зі стандартним кермом. Пересуваючись по місту, вам необхідна система оповіщення перехожих про ваші маневрах на велосипеді, щоб уникнути неприємної ситуації із зіткненням. Прекрасний дизайн у вигляді східного купола виготовлений з міцного пластику, буде добре виглядати на класичному міському велосипеді.


особливості:
- сигнал з ударним важелем під великий палець;
- механічний;
- для міських велосипедів;
- дзвінкий звук;
- для безпеки на дорозі;
- з кріпленням на кермо.


Характеристики:
Тип: велосипедний дзвінок;
Дизайн: східний;
Матеріал: сталь і пластик;
Колір: коричнево-золотистий.


Виробник: TW (Тайвань).

Під брендом TW випускаються різноманітні аксесуари для спорту, що вражають своїм дизайном, технологічністю і високою якістю сировини, з якого виробляються. Важливо низька ціна і укомплектованість продукції.


Дзвінок велосипедний TW JH-808-3 Східний купити за вигідною ціною 92 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Звонки, клаксоны велосипедные таких торгових марок, як наприклад: TW в електронному каталозі Терраспорт
Дзвінок велосипедний TW JH-808-3 Східний

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дзвінок велосипедний TW JH-808-3 Східний"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дзвінки, клаксони велосипедні

Давно мрієте зайнятися спортом? Дзвінок велосипедний TW JH-808-3 Східний буде Вашим першим кроком. В « Дзвінки, клаксони велосипедні » є все, що необхідно спортсмену. Дзвінки, клаксони велосипедні здивує Вас своєю якістю. Дзвінок велосипедний XLC DD-M011, темно-Срібний , Дзвінок велосипедний XLC DD-M011, темно-Срібний і Дзвінок велосипедний XLC DD-M011, темно-Срібний від знаменитих світових виробників 4312 Ви знайдете в нашому розділі Дзвінки, клаксони велосипедні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дзвінки, клаксони велосипедні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн