Запальничка Zippo 28078

КОД ТОВАРУ: 15888
  • Запальничка Zippo 28078
Запальничка Zippo 28078
Запальничка Zippo 28078 - це найбажаніший аксесуар для всіх поціновувачів стилю і якості. Модель виконана в ніжному рожевому кольорі, який прекрасно підкреслить витонченість смаку і жіночність своєї власниці. На корпусі запальнички зображений цікавий малюнок деревних гілок в променях західного сонця. Такий оригінальний дизайн робить модель прекрасним подарунком для кожної жінки.
Zippo
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
971 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 130 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип палива
Бензин
Підпал
Кремнієвий
АРТИКУЛ
28078
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

запальничка Zippo 28078 - це найбажаніший аксесуар для всіх поціновувачів стилю і якості. Модель виконана в ніжному рожевому кольорі, який прекрасно підкреслить витонченість смаку і жіночність своєї власниці. На корпусі запальнички зображений цікавий малюнок деревних гілок в променях західного сонця. Такий оригінальний дизайн робить модель прекрасним подарунком для кожної жінки. Виготовлена запальничка за запатентованою технологією і відрізняється високою якістю і надійністю. Металевий корпус моделі покритий спеціальним захисним шаром, який повністю запобігає можливість окислення.

Запальнички Zippo - клік, значить кращий!

Підпал: кремнієва.

Паливо: бензин.

Матеріал: метал.

Розміри: (ДхШ) 5,5х3,7 см.

Виробник: Zippo (США)

Про компанію: Zippo Manufacturing Company була заснована в 1932 році Джорджем Грантом Блейсделл. Єдиний завод, який випускає запальнички Zippo розташований в Бредфорд, штат Пенсільванія, США. За роки свого існування запальничка Zippo придбала культовий статус і зараз для багатьох є символом американської якості й надійності.


Запальничка Zippo 28078 купити за вигідною ціною 971 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Зажигалки таких торгових марок, як наприклад: Zippo в онлайн каталозі Терра Спорт
Запальничка Zippo 28078

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Запальничка Zippo 28078"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Запальнички

Давно мрієте зайнятися спортом? Запальничка Zippo 28078 буде Вашим першим кроком. В « Запальнички » є все, що необхідно спортсмену. Запальнички здивує Вас своєю якістю. Запальничка Zippo Lucky Ace 24011 , Запальничка Zippo Lucky Ace 24011 і Запальничка Zippo Lucky Ace 24011 від знаменитих світових виробників 2261 Ви знайдете в нашому розділі Запальнички . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Запальнички . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн