Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps

КОД ТОВАРУ: 78848
  • Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps
Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps
Особливості жиросжигателя: призначений для жінок, харчова добавка нового покоління, гарантія прискореного процесу зменшення жирових клітин, прискорює метаболізм жирів, рідкенаповнення капсул максимально засвоюється організмом, дві форми тіронінов для гіперактивного метаболізму жирів, містить три форми йохимбина для максимального вивільнення жирів, активує буру адіпозних тканину завдяки наявності фенілетиламін, безпечно збільшує температуру тіла, активно спалює зайві запаси жиру. Кількість капсул: 120. Зміст порції: 3 капсули.
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
685 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 91 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
853237000271
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps - кращий вибір для занять спортом. Він відноситься до найбільш інтенсивним і потужним жиросжигателем для жінок з коли небудь розроблених. Фахівці Nutrex створили в своїх лабораторіях суміш з найпотужніших компонентів, що спалюють жир. Цей препарат виконує свою функцію на новому рівні, недоступному для інших жироспалювачів - він моментально знищує жирові клітини.


Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps містить в своєму складі дві різні форми тіронінов, які прискорюють метаболізм жирів, три форми йохимбина, що дозволяє максимально ефективно вивільнити жири. Крім того, капсули Lipo-6 Black мають рідкенаповнення завдяки чому вони максимально швидко засвоюються організмам.


Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps - кращий вибір для занять спортом!

Характеристики:
Кількість капсул: 120.
Зміст порції: 3 капсули.
склад:
Залізо:
4,5 mg.
Вітамін B12: 2 mcg.
Фолієва кислота: 100 mcg.
Кальцій: 250 mg.
Вітамін D: 100 IU.
Стимулятор окислення жиру подвійної дії: 150 мкг.
3,3 '-дііодо-L-тіроніна
3,5'-дііодо-L-тіроніна
Матриця, прискорює липолитический процес:
4,5 мг
йохимбин HCl
11-гідрокси йохимбин
Альфа йохимбин
Суміш, яка посилює метаболізм:
20 мг.
кофеїн безводний
B-фенілетиламін HCl
1,3-Діметіламіламін HCl
Цінгерон (zingerone)
теобромін безводний
Еводіамін 99.5%
Горденін
1-метілкофеін


Виробник: Nutrex Research (США).


Компанія була заснована в 2002 році, вона спеціалізується на створенні ефективного спортивного харчування. Спортивне харчування Nutrex Research - це надсучасні харчові добавки найвищої якості. Засновники компанії Nutrex Research - Дженс Інгеноль і Джефф Маккарел вкладають величезні кошти в розробку все нових і нових препаратів, які випереджають свій час. Завдяки науковим дослідженням в галузі спортивної дієтології на ринку з'явився легендарний Lipo-6 від Nutrex Research, який був визнаний жиросжигателем року в США. Компанія Nutrex Research має безліч досягнень в області виробництва добавок для бодібілдингу та фітнесу. Нещодавно вона випустила на ринок жиросжигатель на основі рідких капсул, що став абсолютним хітом продажів.


Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps купити за вигідною ціною 685 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких торгових марок, як наприклад: в онлайн каталозі Терра Спорт
Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно мрієте зайнятися спортом? Жиросжигатель Nutrex NR Lipo-6 Black Hers 120 liqui-caps буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » є все, що необхідно спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Extrifit Carni 120 000 mg Liquid (1000 мл) , Жиросжигатель Extrifit Carni 120 000 mg Liquid (1000 мл) і Жиросжигатель Extrifit Carni 120 000 mg Liquid (1000 мл) від знаменитих світових виробників 498 Ви знайдете в нашому розділі Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн