Жиросжигатель Nutrend Fat Direct (160 капсул)

КОД ТОВАРУ: 76557
  • Жиросжигатель Nutrend Fat Direct (160 капсул)
Жиросжигатель Nutrend Fat Direct (160 капсул)
Особливості: для зниження кількості жирової тканини, для прискорення процесів метаболізму, для зниження і контролю апетиту. Рекомендоване дозування: по 4 капсули 2 рази на день натщесерце (бажано за 20 хвилин до прийому їжі). Максимальна доза: 8 капсул в день. Не слід: перевищувати рекомендовану дозу / розжовувати капсули / готувати розчин на основі молока і алкогольних напоїв. Упаковка: 160 капсул.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 040 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 139 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
NUT-1343
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель Nutrend Fat Direct (160 капсул) - ефективний помічник у дотриманні раціону харчування. Fat Direct атакує ваші адіпозних (жирові) тканини з кількох фронтів. Дія Fat Direct засноване на синергічно (паралельному) впливі традиційних екстрактів трав і речовин, які відіграють ключову роль в метаболізмі жирів.
Жиросжигатель Nutrend Fat Direct (160 капсул) дає можливість подивитися на спалювання жирів по-новому. Передова комбінація 3 фірмових діючих речовин допоможе вам позбавитися від жиру раз і назавжди. Ця комбінація атакує жирові тканини, і тим самим запобігає їх утворення і підвищує розщеплення. Ефективний помічник в дотриманні раціону харчування. Fat Direct атакує ваші жирові тканини з кількох фронтів. Дія жиросжигателя засноване на синергическом (паралельному) впливі традиційних екстрактів рослин і речовин, які відіграють ключову роль в метаболізмі жирів. Одночасно дотримуючись здорового способу життя і збалансованого раціону харчування, а також використовуючи Fat Direct, ви можете почати більш ефективно використовувати в повсякденному житті ваші жирові тканини в якості джерела енергії.


Увага: харчова добавка не придатна для використання дітьми, вагітними та жінкам, що годують. Чи не є замінником їжі. Зберігати в сухому місці при температурі нижче 25 ° C далеко від прямих сонячних променів. Оберігати від замерзання. Ретельно берегти від дітей! Не містить речовин, що є допінгом. Виробник не несе відповідальності за будь-яку шкоду, заподіяну в результаті неналежного використання або зберігання продукту. Без ГМО.

особливості:
- для зниження кількості жирової тканини;
- для прискорення процесів метаболізму;
- для зниження і контролю апетиту.


Жиросжигатель Nutrend Fat Direct (160 капсул) - для збалансованого раціону харчування!

Характеристики:
Рекомендоване дозування: по 4 капсули 2 рази на день натщесерце (бажано за 20 хвилин до прийому їжі).
Максимальна доза: 8 капсул в день.
Не слід: перевищувати рекомендовану дозу / розжовувати капсули / готувати розчин на основі молока і алкогольних напоїв.
Упаковка: 160 капсул.

Характеристики діючих речовин:
Svetol ®
- абсолютно натуральний, стандартизований екстракт зеленого кава, допомагає підтримувати стабільний рівень глюкози в крові.
ClarinolT ® - CLA - з'єднання лінолевої кислоти, запобігає накопиченню нового жиру.
Carcitrin ® - стандартизований екстракт гарцинии камбоджійської, пригнічує синтез жирних кислот і сприяє їх розпаду.

склад:
Svetol ® - екстракт зеленого кава (47% хлорогенова кислоти, 52% поліфенолів), Carcitrin ® - екстракт гарцинии камбоджійської (50% гидроксилимонной кислоти, 5% гарцінола), ClarinolT ® - рослинна олія, багате сполуками лінолевої кислоти - CLA 57%, сироп глюкози, мальтодекстрин (патока), казеїнат натрію, дабавка, що запобігає злипання, емульгатор, стабілізатор, антиоксидант, желатинові капсули.


Енергетична цінність (8 капсул - 5200 мг): 75,2 кДж / 18,4 ккал.

Склад (8 капсул - 5200 мг):
Білки: 1 г
Вуглеводи: 0,1 г
Моносахариди: 0,1 г
Жири: 1,2 г
Насичені жирні кислоти: 0,9 г
Клітковина: 1,4 г
Натрій: 0,03 г
Екстракт зеленої кави: 420 мг
CLA: 638 мг
Екстракт гарцинії камбоджійської 2700 мг.

рдд - рекомендована добова доза.


Виробник: Nutrend (Чехія).
Ця компанія, заснована в 1993 році, вважається однією з найзначніших європейських виробників харчових добавок. Продукція, що випускається нею продукція схвалена антидопінговим комітетом. Nutrend співпрацює з чеським і словацьким Олімпійськими комітетами, а також з чеським комітетом по Паралімпійських ігор.


Жиросжигатель Nutrend Fat Direct (160 капсул) купити за вигідною ціною 1 040 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких торгових марок, як наприклад: Nutrend в онлайн магазині Терра Спорт
Жиросжигатель Nutrend Fat Direct (160 капсул)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель Nutrend Fat Direct (160 капсул)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно мрієте зайнятися спортом? Жиросжигатель Nutrend Fat Direct (160 капсул) буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » є все, що необхідно спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Nutrabolics Thermal XTC Powder (174 г) , Жиросжигатель Nutrabolics Thermal XTC Powder (174 г) і Жиросжигатель Nutrabolics Thermal XTC Powder (174 г) від знаменитих світових виробників 498 Ви знайдете в нашому розділі Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн