Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite Yohimbe (180 капсул)

КОД ТОВАРУ: 106713
  • Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite Yohimbe (180 капсул)
Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite Yohimbe (180 капсул)
Тип харчової добавки: жиросжигатель. Кількість капсул в упаковці: 180. Кількість порцій: 90. 1 порція: 2 капсули. Курс прийому: від 30 до 60 днів. Склад 1 порції: Кофеїн безводний: 270 мг. Екстракт зеленого кава: 200 мг. Екстракт колеуса: 100 мг. L-теанін: 100 мг. Екстракт какао: 100 мг. Містить теобромін. Екстракт Йохимбе: 56,3 мг. Містить: йохимбин / раувольфін. Інші інгредієнти: желатинові капсули (желатин, FD & C BLUE NO.1, FD & C RED NO. 40., діоксид титану), стеарат магнію, діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза.
MuscleTech
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 455 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 194 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
631656603545
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite Yohimbe (180 капсул) максимально ефективний препарат, дія якого в першу чергу направлено на спалювання жиру, в тому числі в підшкірних ділянках, де жировий прошарок заважає прояву рельєфних м'язів. Містить п'ять екологічно чистих елементів, які при взаємодії дають швидкий і ефективний результат. Основним компонентом є кофеїн, що сприяє незначному підвищенню температури тіла і тим самим активно спалює жирові клітини. Кофеїн також активізує процес метаболізму, а також ліполіз. Разом з цим він сприятливо впливає на центральну нервову систему. Другий компонент - екстракт зеленого кава. Він грає роль нейромодулятора в організмі, а також разом з кофеїном покращує метаболізм. Какао зменшує навантаження на серцево-судинну систему, розширює судини і покращує процес транспортування амінокислот. У ньому також міститься екстракт Йохимбе, який відповідає за спалювання підшкірних шарів жиру і блокирующем рецептори, які регулюють накопичення ліпідів. Тіанін сприяє активізації ЦНС і розщепленню жирових клітин, яке тягне за собою вивільнення енергії і, відповідно, підвищення витривалості і сили на тренуваннях.
Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite Yohimbe (180 капсул) слід застосовувати відповідно до інструкції. Курс прийому препарату триває від 30 до 60 днів. При цьому потрібно запам'ятати: щоб уникнути побічних ефектів, не варто приймати препарат довше, ніж 60 днів або приймати більше 4 таблеток на день. У перший день курсу потрібно прийняти 1 таблетку 1 раз в день. У другій і третій день вже по 2-капсули. Починаючи з четвертого дня потрібно приймати 2 капсули 2 рази на день. Кількість капсул в упаковці: 100. Кількість порцій: 50.

Особливості жиросжигателя:
- максимально ефективний препарат;
- сприяє спалюванню жиру;
- складається з екологічно безпечних речовин;
- основний компонент - кофеїн;
- активізує процеси метаболізму;
- сприяє збільшенню витривалості організму;
- курс прийому становить від 30 до 60 днів.

Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite Yohimbe (180 капсул) - для ще більшої витривалості і сили!

Характеристики:
Тип харчової добавки: жиросжигатель.
Кількість капсул в упаковці: 180.
Кількість порцій: 90.
1 порція: 2 капсули.
Курс прийому: від 30 до 60 днів.
Склад 1 порції:
Кофеїн безводний: 270 мг.
Екстракт зеленого кава: 200 мг.
Екстракт колеуса: 100 мг.
L-теанін: 100 мг.
Екстракт какао: 100 мг.
Містить теобромін.
Екстракт Йохимбе: 56,3 мг.
Містить: йохимбин / раувольфін.
Інші інгредієнти: желатинові капсули (желатин, FD & C BLUE NO.1, FD & C RED NO. 40., діоксид титану), стеарат магнію, діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза.

Виробник: MuscleTech (США).

MuscleTech - лідер з продажу високоякісних продуктів спортивного харчування. Компанія займається регулярними дослідженнями і удосконаленням своєї продукції, залучає вчених для розробки нових товарів. Всі дослідження базуються на використанні новітньої техніки. Варто також відзначити, що продукція, перш, ніж опинитися на ринку, проходить всі рівні сертифікації і перевірок. Продукція компанії затребувана багатьма всесвітньо відомими атлетами, серед яких Джей Катлер, Густаво Баделл і Декстер Джексон.


Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite Yohimbe (180 капсул) купити по реально виправданою вартості 1 455 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких брендів, як наприклад: MuscleTech в інтернет каталозі Терраспорт
Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite Yohimbe (180 капсул)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite Yohimbe (180 капсул)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Жиросжигатель MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite Yohimbe (180 капсул) допоможе досягти мети. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги порадує Вас високою якістю. Жиросжигатель Olimp Nutrition Green Tea (60 капсул) , Жиросжигатель Olimp Nutrition Green Tea (60 капсул) і Жиросжигатель Olimp Nutrition Green Tea (60 капсул) від кращих світових брендів 498 Ви побачите в нашій категорії Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн