Жиросжигатель Cobra Labs The Ripper (150 г)

КОД ТОВАРУ: 106285
  • Жиросжигатель Cobra Labs The Ripper (150 г)
Жиросжигатель Cobra Labs The Ripper (150 г)
Склад і харчова цінність порції (5 г): калорійність: 5 ккал; жири: 0 г; холестерин: 0 мг; вуглеводи: 1 г; білок: 0 г; вітамін С: 45 мг; вітамін В12: 25 мкг; пантотенова кислота: 4 мг; пиколинат хрому: 100 мкг. Додаткова енергія для м'язів (3055 мг): бета-аланін, таурин, екстракт гуарани, кофеїн (200 мг), кетонів. Shred Матриця: 106 мг. Ацетил-L-картінін НСІ, екстракт зеленого чаю, екстракт кориці кора, екстракт листя оливки (40% олеуропеін). Інші інгредієнти: лимонна кислота, натуральні ароматизатори, силікат кальцію, діоксид кремнію, FD & C жовтий 5, FD & C синій 1. Приймати 1 порцію (5 г) на 250 мл води за 15-30 хв. перед тренуванням або перед сніданком. Упаковка: 150 г. Смак: лайм.
Cobra Labs
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
829 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
680569883247
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель Cobra Labs The Ripper (150 г) - спалювач жиру, призначений для вимогливих людей, які шукають сильний, ефективний і швидкий продукт. Це дивовижний продукт виробника C obra L abs, який знає толк в створенні передтреніровочних ефективних і, в той же час, безпечних препаратів. До складу Жироспалювачі Cobra Labs The Ripper, 150 g, лайм входять активні інгредієнти, що прискорюють метаболізм і допомагають швидко і безпечно позбавлятися від жиру. Добавка бета-аланіну покращує витривалість і інтенсивність на тренуваннях. Склад препарату з натуральних рослинних екстрактів, вітамінів, хрому.

особливості:

- стимулює втрату ваги;

- містить кофеїн;

- допомагає контролювати апетит.

Жиросжигатель Cobra Labs The Ripper (150 г) - еволюція в методах втрати ваги!

Склад і харчова цінність порції (5 г):

Калорійність: 5 ккал;

Жири: 0 г;

Холестерин: 0 мг;

Вуглеводи: 1 г;

Білок: 0 г;

Вітамін С: 45 мг;

Вітамін В12: 25 мкг;

Пантотенова кислота: 4 мг;

Пиколинат хрому: 100 мкг;

Додаткова енергія для м'язів (3055 мг): бета-аланін, таурин, екстракт гуарани, кофеїн (200 мг), кетонів;

Shred Матриця: 106 мг;

Ацетил-L-картінін НС І,   екстракт зеленого чаю, екстракт кориці кора, екстракт листя оливки (40% олеуропеін);

Інші інгредієнти: лимонна кислота, натуральні ароматизатори, силікат кальцію, діоксид кремнію, FD & C жовтий 5, FD & C синій 1;

Приймати 1 порцію (5 г) на 250 мл води за 15-30 хв. перед тренуванням або перед сніданком;

Упаковка: 150 г;

Смак: лайм.

Виробник: «Cobra Labs» (США).

Cobra Labs заснована в 2010 році, але на ринок країн Європи та СНД потрапила через 2 роки. Компанія постійно розширюється і вдосконалюється. Прославилася тим, що співпрацює виключно з кращими виробниками високоякісних інгредієнтів для своєї продукції. Першою товарною лінією Cobra Labs були передтреніровочние комплекси харчових добавок, але за 5 років асортимент продукції помітно збільшився. Учасник виставок харчових добавок для атлетів Містер Олімпія в Великобританії і FIBO Кельн в Німеччині.


Жиросжигатель Cobra Labs The Ripper (150 г) купити за вигідною ціною 829 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких торгових марок, як наприклад: Cobra Labs в інтернет-магазині Терраспорт
Жиросжигатель Cobra Labs The Ripper (150 г)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель Cobra Labs The Ripper (150 г)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно мрієте зайнятися спортом? Жиросжигатель Cobra Labs The Ripper (150 г) буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » є все, що необхідно спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) , Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) і Жиросжигатель Nutrend Carniform Shot (60 мл) від знаменитих світових виробників 498 Ви знайдете в нашому розділі Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн