Жиросжигатель BioTech USA L-Carnitine 500 MG чорниця-малина (20 таблеток)

КОД ТОВАРУ: 104774
  • Жиросжигатель BioTech USA L-Carnitine 500 MG чорниця-малина (20 таблеток)
Жиросжигатель BioTech USA L-Carnitine 500 MG чорниця-малина (20 таблеток)
Тип харчової добавки: жиросжигатель. Кількість: 20 шт. Склад 1 порції: вуглевод 0,5 г; натрій 0,3 г; L-карнітин 500 мг. Калорійність 1 порції: 7 ккал. Смак: чорниця з малиною. Разова порція: 1-2 таблетки.
BioTech USA
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
137 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 18 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Таблетки
АРТИКУЛ
47218
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жиросжигатель BioTech USA L-Carnitine 500 MG (20 таблеток) вважається однією з найефективніших добавок, які сприяють спалюванню жиру шляхом перетворення його в енергію. Зроблено у вигляді шипучих таблеток з фруктовим смаком. 1 таблетка забезпечує організм 500 мг L-карнітину, необхідного для повноцінного тренування.
Жиросжигатель BioTech USA L-Carnitine 500 MG (20 таблеток) засвоюються краще і швидше, ніж звичайні L-карнітин таблетки. Вони дуже швидко розчиняються в склянці води. Використання L-карнітину може допомогти в зменшенні ацидозу м'язів і підтримки загального серцево-судинного здоров'я. Додавши його в ваш спортивний раціон, ви поліпшите свої результати. Тип харчової добавки: жиросжигатель. Кількість: 20 шт. Склад 1 порції: вуглевод 0,5 г; натрій 0,3 г; L-карнітин 500 мг. Калорійність 1 порції: 7 ккал. Смак: чорниця з малиною. Разова порція: 1-2 таблетки.

особливості:
- жиросжигатель;
- зроблений у вигляді шипучих таблеток;
- ароматизований;
- швидко розчиняється в воді;
- приємний фруктовий смак;
- гарантія повноцінної тренування.

Жиросжигатель BioTech USA L-Carnitine 500 MG (20 таблеток) - незамінний для ефективного тренування!

Характеристики:
Тип харчової добавки: жиросжигатель.
Кількість: 20 шт.
Склад 1 порції: вуглевод 0,5 г; натрій 0,3 г; L-карнітин 500 мг.
Калорійність 1 порції: 7 ккал.
Смак: чорниця з малиною.
Разова порція: 1-2 таблетки.

Виробник: BioTech (США).

BioTech спеціалізується на виробництві харчових добавок для спортсменів вже більше 20 років. Компанія виробляє протеїни, гейнери, амінокислоти, амінокислоти BCAA, жіросжігателі, предтреніровочную комплекси і багато іншого. BioTech має величезну кількість заводів з виробництва спортивного харчування, відомого більш ніж в 50-ти країнах світу. Компанія працює з кращими вченими і досвідченими технологами, які піклуються про те, щоб спортивне харчування відповідало всім високим нормам безпеки і якості. Вартість спортивного харчування BioTech доступна всім спортсменам без винятку. За рейтингами американських спортивних журналів, BioTech - кращий виробник спортивного харчування.





Жиросжигатель BioTech USA L-Carnitine 500 MG чорниця-малина (20 таблеток) купити по які завищеною вартістю 137 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких брендів, як наприклад: BioTech USA в каталозі Терра Спорт
Жиросжигатель BioTech USA L-Carnitine 500 MG чорниця-малина (20 таблеток)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель BioTech USA L-Carnitine 500 MG чорниця-малина (20 таблеток)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно планували зайнятися фігурою? Жиросжигатель BioTech USA L-Carnitine 500 MG чорниця-малина (20 таблеток) буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) , Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) і Жиросжигатель Universal Tone-N-Tighten (120 капсул) від знаменитих світових виробників 498 Ви зможете побачити в нашій категорії Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн