Жиросжигатель AB PRO L-Carnitine Turbo Slim Cocktail (ABPR10045, 200 г

КОД ТОВАРУ: 365717
  • Жиросжигатель AB PRO L-Carnitine Turbo Slim Cocktail (ABPR10045, 200 г
Жиросжигатель AB PRO L-Carnitine Turbo Slim Cocktail (ABPR10045, 200 г
Хочеш побачити жадані кубики преса? Тоді новий жиросжигатель від AB PRO саме для тебе. Завдяки входять до складу харчових волокон, які містять кофеїн рослинних екстрактів і вітамінів, процес схуднення буде відбуватися не тільки швидко, але і здорОво. Комплексний вплив компонентів напою на організм стимулює прискорення обміну речовин, травлення, підвищує загальний тонус, покращує настрій і зміцнює імунітет. TURBO SLIM COCKTAIL: може замінити енергетичний напій або кава водієві в тривалій поїздці, спортсменам - предтренировочний напій. Склад: полідекстроза, лимонна кислота, інулін, карнітин, аргінін, вітамін С (аскорбінова кислота), екстракт гуарани, харчової кофеїн, екстракт зеленого чаю, ароматизатор ідентичний натуральному, натуральний барвник, діоксид кремнію. Харчова цінність порції 5,5 г (одна мірна ложка): білків -0 г, жирів - 0 г, вуглеводів 1,6 Зміст азотосодержащих з'єднань не менше 25%. Вітаміни: С 200 мг в 1 порції. Харчова цінність 100 г: 16 кКал (66, 94 кДж). Рекомендовано вживати як додаткове джерело амінокислот, харчових волокон (пребіотики), вітамінів в період фізичних навантажень, спрямованих на спалювання підшкірного жиру або як вітамінний тонізуючий напій. Спосіб вживання: збити одну порцію (1 мірну ложку) з 250 мл холодної води. Вживати за 30 хвилин до прийому їжі і безпосередньо перед тренуванням. Не рекомендується приймати більше трьох порцій на добу. Продукт містить кофеїн. Перед використанням рекомендована консультація лікаря-дієтолога.
AB PRO
КУПИТИ
ЦІНА:
373 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 50 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Для зниження ваги
Форма випуску 
Порошок
АРТИКУЛ
ABPR10045
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Хочеш побачити жадані кубики преса? Тоді новий жиросжигатель від AB PRO саме для тебе. Завдяки входять до складу харчових волокон, які містять кофеїн рослинних екстрактів і вітамінів, процес схуднення буде відбуватися не тільки швидко, але і здорОво. Комплексний вплив компонентів напою на організм стимулює прискорення обміну речовин, травлення, підвищує загальний тонус, покращує настрій і зміцнює імунітет. TURBO SLIM COCKTAIL: може замінити енергетичний напій або кава водієві в тривалій поїздці, спортсменам - предтренировочний напій.

Характеристики:

  • Тип: Жиросжигатель - термогеником
  • Склад: полідекстроза, лимонна кислота, інулін, карнітин, аргінін, вітамін С (аскорбінова кислота), екстракт гуарани, харчової кофеїн, екстракт зеленого чаю, ароматизатор ідентичний натуральному, натуральний барвник, діоксид кремнію.
  • Харчова цінність порції 5,5 г (одна мірна ложка): білків -0 г, жирів - 0 г, вуглеводів 1,6 м
  • Зміст азотосодержащих з'єднань не менше 25%.
  • Вітаміни: С 200 мг в 1 порції.
  • Харчова цінність 100 г: 16 кКал (66, 94 кДж).
  • Рекомендовано вживати як додаткове джерело амінокислот, харчових волокон (пребіотики), вітамінів в період фізичних навантажень, спрямованих на спалювання підшкірного жиру або як вітамінний тонізуючий напій.

Спосіб вживання: збити одну порцію (1 мірну ложку) з 250 мл холодної води. Вживати за 30 хвилин до прийому їжі і безпосередньо перед тренуванням. Не рекомендується приймати більше трьох порцій на добу. Продукт містить кофеїн. Перед використанням рекомендована консультація лікаря-дієтолога.

Виробник: AB PRO

Жиросжигатель AB PRO L-Carnitine Turbo Slim Cocktail (ABPR10045, 200 г купити за вигідною ціною 373 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Жиросжигатели, спортивное питание для снижения веса таких торгових марок, як наприклад: AB PRO в онлайн магазині Терра Спорт
Жиросжигатель AB PRO L-Carnitine Turbo Slim Cocktail (ABPR10045, 200 г

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жиросжигатель AB PRO L-Carnitine Turbo Slim Cocktail (ABPR10045, 200 г"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги

Давно мрієте зайнятися спортом? Жиросжигатель AB PRO L-Carnitine Turbo Slim Cocktail (ABPR10045, 200 г буде Вашим першим кроком. В « Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги » є все, що необхідно спортсмену. Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги здивує Вас своєю якістю. Жиросжигатель Nutrabolics Thermal XTC Powder (174 г) , Жиросжигатель Nutrabolics Thermal XTC Powder (174 г) і Жиросжигатель Nutrabolics Thermal XTC Powder (174 г) від знаменитих світових виробників 498 Ви знайдете в нашому розділі Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Жироспалювачі, спортивне харчування для зниження ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн