Жилет страхувальний Champion (А00082), 70-90 кг

КОД ТОВАРУ: 275514
  • Жилет страхувальний Champion (А00082), 70-90 кг
Жилет страхувальний Champion (А00082), 70-90 кг
Якщо Ви - любитель активного відпочинку на воді, страхувальний жилет просто необхідний. Якщо Ви - любитель активного відпочинку на воді, страхувальний жилет просто необхідний. Легкий страхувальний жилет Champion зі спеціальною формою, що не сковує ДОРОЗІ людини. Страхувальні жилети підходять для занять усіма видами водного спорту. Страхувальний жилет має яскраву червоно-жовте забарвлення, яка добре видна в воді. Жилет виготовлений з поліестеру це міцна тканина особливої структури з синтетичних волокон (нейлону або поліестеру), як правило, з водовідштовхувальним покриттям, має високу міцність, еластичністю. Наповнювач ПЕТ, завдяки закритою пористої системі, у цього матеріалу, практично відсутня водопоглощеніе.Жілет страхувальний Champion (70-90 кг) призначений для людей вага яких не перевищує 90кг.Жілет має надійну 4-рівневу систему кріплення. Швидко знімається і одягається. Довжина досягає пояса і дозволяє зручно сидіти на гідроциклі, в човні або байдарці.
Champion
КУПИТИ
ЦІНА:
939 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 125 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Тип
Надувні жилети
АРТИКУЛ
A00082
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Якщо Ви - любитель активного відпочинку на воді, страхувальний жилет просто необхідний. Якщо Ви - любитель активного відпочинку на воді, страхувальний жилет просто необхідний. Легкий страхувальний жилет Champion зі спеціальною формою, що не сковує ДОРОЗІ людини. Страхувальні жилети підходять для занять усіма видами водного спорту. Страхувальний жилет має яскраву червоно-жовте забарвлення, яка добре видна в воді. Жилет виготовлений з поліестеру це міцна тканина особливої структури з синтетичних волокон (нейлону або поліестеру), як правило, з водовідштовхувальним покриттям, має високу міцність, еластичністю. Наповнювач ПЕТ, завдяки закритою пористої системі, у цього матеріалу, практично відсутня водопоглинання. Жилет страхувальний Champion (70-90 кг) призначений для людей вага яких не перевищує 90 кг. Жилет має надійну 4-рівневу систему кріплення. Швидко знімається і одягається. Довжина досягає пояса і дозволяє зручно сидіти на гідроциклі, в човні або байдарці.

Характеристики:

  • Для людей вагою: 70-90 кг
  • Кріплення: 3-рівнева система
  • Матеріал: поліестер

Виробник: Champion (Україна).


Жилет страхувальний Champion (А00082), 70-90 кг купити по які завищеною вартістю 939 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спасательные жилеты таких брендів, як наприклад: Champion в каталозі Терра Спорт
Жилет страхувальний Champion (А00082), 70-90 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жилет страхувальний Champion (А00082), 70-90 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рятувальні жилети

Давно планували зайнятися фігурою? Жилет страхувальний Champion (А00082), 70-90 кг буде Вашим першим кроком. В « Рятувальні жилети » знайдеться все, що Вам знадобиться. Рятувальні жилети здивує Вас своєю якістю. Жилет плавательный Original Konfidence Jacket navy/blue/palm - 6-7 лет , Жилет плавательный Original Konfidence Jacket navy/blue/palm - 6-7 лет і Жилет плавательный Original Konfidence Jacket navy/blue/palm - 6-7 лет від знаменитих світових виробників 1829 Ви зможете побачити в нашій категорії Рятувальні жилети . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Рятувальні жилети . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн