Жилет страхувальний дитячий Champion (А00079), 10-30 кг

КОД ТОВАРУ: 275511
  • Жилет страхувальний дитячий Champion (А00079), 10-30 кг
Жилет страхувальний дитячий Champion (А00079), 10-30 кг
Дитячий страхувальний жилет рекомендується дітям вагою від 10 до 30 кг. Дитячий страхувальний жилет рекомендується дітям вагою від 10 до 30 кг. Завдяки спеціальній конструкції і паховому ременя рятувальний жилет надійно фіксується на тілі дитини, а підголівник забезпечує додатковий захист малюкові. Страхувальні жилети підходять для занять усіма видами водного спорту. Страхувальний жилет має яскраве забарвлення, яка добре видна в воді. Жилет виготовлений з поліестеру це міцна тканина особливої структури з синтетичних волокон (нейлону або поліестеру), як правило, з водовідштовхувальним покриттям, має високу міцність, еластичністю. Наповнювач ПЕТ, завдяки закритою пористої системі, у цього матеріалу, практично відсутня водопоглинання. Жилет страхувальний Champion (10-30 кг) призначений для дітей вага яких не перевищує 30 кг. Жилет має надійну 3-рівневу систему кріплення, паховий ремінь, підголівник, а також сраховочную ручку для контролю знаходження дитини у воді. Швидко знімається і одягається. Довжина досягає пояса і дозволяє зручно сидіти на гідроциклі, в човні або байдарці. Виробник: Україна.
Champion
КУПИТИ
ЦІНА:
828 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Помаранчевий
Тип
Надувні жилети
АРТИКУЛ
A00079
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дитячий страхувальний жилет рекомендується дітям вагою від 10 до 30 кг. Дитячий страхувальний жилет рекомендується дітям вагою від 10 до 30 кг. Завдяки спеціальній конструкції і паховому ременя рятувальний жилет надійно фіксується на тілі дитини, а підголівник забезпечує додатковий захист малюкові. Страхувальні жилети підходять для занять усіма видами водного спорту. Страхувальний жилет має яскраве забарвлення, яка добре видна в воді. Жилет виготовлений з поліестеру це міцна тканина особливої структури з синтетичних волокон (нейлону або поліестеру), як правило, з водовідштовхувальним покриттям, має високу міцність, еластичністю. Наповнювач ПЕТ, завдяки закритою пористої системі, у цього матеріалу, практично відсутня водопоглинання. Жилет страхувальний Champion (10-30 кг) призначений для дітей вага яких не перевищує 30 кг. Жилет має надійну 3-рівневу систему кріплення, паховий ремінь, підголівник, а також сраховочную ручку для контролю знаходження дитини у воді. Швидко знімається і одягається. Довжина досягає пояса і дозволяє зручно сидіти на гідроциклі, в човні або байдарці.

Характеристики:

  • Для дітей вагою: 10-30 кг
  • Кріплення: 3-рівнева система
  • Матеріал: поліестер

Виробник: Champion (Україна).


Жилет страхувальний дитячий Champion (А00079), 10-30 кг вибрати за доступною вартості 828 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Спасательные жилеты таких брендів, як наприклад: Champion в каталозі магазина Terrasport
Жилет страхувальний дитячий Champion (А00079), 10-30 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жилет страхувальний дитячий Champion (А00079), 10-30 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Рятувальні жилети

Давно хотіли зайнятися спортом? Жилет страхувальний дитячий Champion (А00079), 10-30 кг - це Ваш перший крок. В « Рятувальні жилети » є все, що знадобиться спортсмену. Рятувальні жилети здивує Вас своєю оригінальністю. Жилет спасательный детский Zelart PL-3383, оранжевый - L , Жилет спасательный детский Zelart PL-3383, оранжевый - L і Жилет спасательный детский Zelart PL-3383, оранжевый - L від кращих світових виробників 1829 Ви можете знайти в нашій категорії Рятувальні жилети . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Рятувальні жилети . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн