Жилет з обважнювачами Adidas 5 кг

КОД ТОВАРУ: 76094
  • Жилет з обважнювачами Adidas 5 кг
Жилет з обважнювачами Adidas 5 кг
Жилет з обважнювачами 5 кг Adidas для тренувань різного ступеня інтенсивності. Завдяки широкому поясу на липучці його можна легко надіти на будь-яку тренувальну одяг. Жилет з обважнювачами 5 кг Adidas завдяки наявності м'яких кишень для вантажів і надійних застібок-блискавок забезпечує надійне і збалансований розподіл ваги. Його регульована застібка і ремені на липучках сприяють його максимальної комфортності. Як і всі товари, випущені брендом Adidas, цей жилет відрізняється високою якістю і сучасним спортивним дизайном.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
Жилет
Призначення
Для корпусу
Наповнювач
Металеві кульки
АРТИКУЛ
ADSP-10702
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жилет з обважнювачами 5 кг Adidas для тренувань різного ступеня інтенсивності. Завдяки широкому поясу на липучці його можна легко надіти на будь-яку тренувальну одяг.
Жилет з обважнювачами 5 кг Adidas завдяки наявності м'яких кишень для вантажів і надійних застібок-блискавок забезпечує надійне і збалансований розподіл ваги. Його регульована застібка і ремені на липучках сприяють його максимальної комфортності. Як і всі товари, випущені брендом Adidas, цей жилет відрізняється високою якістю і сучасним спортивним дизайном.

Особливості жилета:
- м'які кишені для вантажів;
- надійні застібки-блискавки на кишенях;
- надійне і збалансований розподіл ваги;
- регульована застібка і ремені на липучках;
- застібка-блискавка для максимального комфорту;
- вага рівномірно розподіляється по корпусу;
- залишає руху вільними;
- наявність широкого пояса на липучці;
- легко надівається на будь-яку тренувальну одяг.


Жилет з обважнювачами 5 кг Adidas - надійний, зручний, міцний!

Характеристики:
Знімні вантажі:
2х0,5 кг / 4х1 кг.
Вага жилета: 5 кг.
Розміри: 41х40х6,5 см.


Виробник: Adidas (Німеччина).
Компанія Adidas - один зі світових лідерів з виробництва спортивних товарів. Випускає спортивне взуття, одяг, інвентар декількох напрямків і концепцій, що характеризуються інноваційними технологіями, високою якістю, сучасним спортивним дизайном. Серед найвідоміших слоганів концерну Adidas: "Неможливе можливо".


Жилет з обважнювачами Adidas 5 кг купити по які завищеною вартістю 0 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Аксессуары для боевых искусств таких брендів, як наприклад: Adidas в каталозі Терра Спорт
Жилет з обважнювачами Adidas 5 кг

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жилет з обважнювачами Adidas 5 кг"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Жилет з обважнювачами Adidas 5 кг буде Вашим першим кроком. В « Аксесуари для бойових мистецтв » знайдеться все, що Вам знадобиться. Аксесуари для бойових мистецтв здивує Вас своєю якістю. Утяжелитель для груші RDX gold , Утяжелитель для груші RDX gold і Утяжелитель для груші RDX gold від знаменитих світових виробників 87 Ви зможете побачити в нашій категорії Аксесуари для бойових мистецтв . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Аксесуари для бойових мистецтв . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн