Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4

КОД ТОВАРУ: 81595
  • Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4
  • Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4 - Фото №2
  • Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4 - Фото №3
Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4
Особливості жилета: розвантажувальний, легкий, універсальний, з чотирма подсумками для магазинів, з боковими кишенями для бронепластин, зроблений з високоміцного матеріалу Cordura 500 Den, два універсальних кишені підходять під флягу US 1 л, блискавки і липучки на підсумках, регульовані м'які лямки, система Molle для можливості кріплення додаткового устаткування, знімні підплічники. Матеріал: Cordura 500 Den. Розмір: 46х40х7 см. Кількість підсумків: 4. Вага: 1,1 кг. Колір: Multicam (універсальна камуфльований забарвлення).
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 908 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 655 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
TT 7161.394
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4 з подсумками і відділеннями під броньові листи зроблений з високоміцного матеріалу Cordura 500 Den. Лямки жилета регулюються. В жилеті є два багатоцільових кишені, придатних для бутлів об'ємом 1 л, 4 подсумка для магазинів G 36 / SIG / AUG / M4-M16, два універсальних бічні кишені під флягу US. Всі підсумки закриваються на замок-блискавку або липучку.
Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Chest Rig Mikii M4 оснащений системою кріплення додаткового устаткування Molle. Колір жилета: Multicam (універсальна камуфльований забарвлення).


Особливості жилета:
- розвантажувальний;
- легкий;
- універсальний;
- з чотирма подсумками для магазинів;
- з боковими кишенями для бронепластин;
- зроблений з високоміцного матеріалу Cordura 500 Den;
- два універсальних кишені підходять під флягу US 1 л;
- блискавки і липучки на підсумках;
- регульовані м'які лямки;
- система Molle для можливості кріплення додаткового устаткування;
- знімні підплічники.


Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4 - універсальність, міцність, зручність!

Характеристики:

Матеріал: Cordura 500 Den.
Розмір: 46х40х7 см.
Кількість підсумків: 4.
Вага: 1,1 кг.
Колір: Multicam (універсальна камуфльований забарвлення).

Виробник: Tasmanian Tiger (Німеччина).

Tasmanian Tiger на сьогоднішній день є відомим виробником спорядження та одягу для військових, спецпідрозділів і поліції. За багато років цей бренд зарекомендував себе в якості провідного постачальника професійного спорядження і одягу в усьому світі. Всі виробничі процеси - від замовлення матеріалів та виготовлення до кінцевого контролю якості - точно визначаються виробником і контролюються відповідно до міжнародних стандартів. Кожен продукт ретельно перевіряється і випробовується перед тим, як покинути завод. Кожному продукту присвоюється серійний номер і заноситься в нашу базу даних. Цей бренд постійно розширює свою продуктову лінійку і оптимізує існуючі товари, пропонуючи своїм клієнтам товари безкомпромісно високої якості.


Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4 купити за вигідною ціною 4 908 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Разгрузочные жилеты таких торгових марок, як наприклад: в інтернет-магазині Терраспорт
Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4 Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4 - Фото №2 Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger Chest Rig MKII M4 буде Вашим першим кроком. В « Розвантажувальні жилети » є все, що необхідно спортсмену. Розвантажувальні жилети здивує Вас своєю якістю. Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Chest Rig MKII M4 чорний , Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Chest Rig MKII M4 чорний і Жилет розвантажувальний Tasmanian Tiger TT Chest Rig MKII M4 чорний від знаменитих світових виробників 4450 Ви знайдете в нашому розділі Розвантажувальні жилети . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Розвантажувальні жилети . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн