Карткова настільна гра Зевс на канікулах (Zeus on the Loose)

КОД ТОВАРУ: 109912
  • Карткова настільна гра Зевс на канікулах (Zeus on the Loose)
Карткова настільна гра Зевс на канікулах (Zeus on the Loose)
Вік гравців: від 8 років Кількість гравців: від 2 до 5 Час гри: від 15 до 30 хвилин Мова: Русский Виробник: Стиль Життя
Стиль жизни
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
435 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 58 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
32048
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Зевс на канікулах (Zeus on the Loose) - Карткова настільна гра

Зевс на канікулах ?! Чому б ні?
Навіть богам потрібен перепочинок! І ось уже Зевс підстрибом мчить по Олімпу, а за ним і інші небожителі! Ви теж можете взяти участь в їхній грі. Складайте числа і піднімайтеся на гору Олімп! Якщо ви першим опинитеся на самому верху разом з Зевсом - сміливо називайте себе справжнім олімпійцем!
Настільна гра Зевс на канікулах прекрасно тренує усний рахунок і кмітливість.
Все вище, і вище, і вище!
Гравці по черзі додають карти в середину столу, з кожної викладеної картою підраховуючи нову висоту, на яку вдалося видертися. Раунд буде закінчений, коли ви досягнете позначки 100, але виграє гонку лише той, кого прихильно ставиться в даний момент Зевс, що переходить фігурка якого - ключ до перемоги. Навіть отримавши його тоді, коли до вершини Олімпу залишився один крок, не можна розслаблятися - адже Зевс може покинути вас в самий невідповідний момент!
Якщо закінчилася колода карт, раунд виграє той, у кого фігурка Зевса.
Олімпійська арифметика.
Швидка і весела гра Зевс на канікулах допомагає натренувати усний рахунок в межах 100: учасникам гонки доведеться побіжно складати, вичитати і округляти, не забуваючи використовувати особливі властивості інших грецьких богів, які в усі часи активно втручалися в справи смертних. За кожну перемогу в раунді гравець отримує по одній букві імені "ЗЕВС", а виграв чотири раунди і зібрав тим самим всі чотири літери - оголошується переможцем і нагороджується вінком з лаврушки!
Знайомтеся: грецький пантеон!
До складу настільної гри Зевс на канікулах входять: 40 карт з числами від 1 до 10 (по 4 кожного виду), Посейдон (4 карти), Арес (3 карти), Афіна (3 карти), Гермес (3 карти), Афродіта ( 2 карти), Аполлон (2 картки), Артеміда (2 картки), Гера (1 карта) і фігурка Зевса-громовержця, а також правила гри російською мовою. Компоненти гри упаковані в красиву жерстяну коробку зі зручним органайзером.

Комплектація:
- 40 карт з числами від 1 до 10 (по 4 кожного виду), Посейдон (4 карти), Арес (3 карти), Афіна (3 карти), Гермес (3 карти), Афродіта (2 картки), Аполлон (2 карти ), Артеміда (2 картки), Гера (1 карта)
- фігурка Зевса-громовержця
- правила гри

Загальні характеристики:

Вік гравців: від 8 років
Кількість гравців: від 2 до 5
Час гри: від 15 до 30 хвилин
Мова російська
Виробник: Стиль Життя


Карткова настільна гра Зевс на канікулах (Zeus on the Loose) підібрати і купити за реальною ціною 435 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Разные таких торгових марок, як наприклад: Стиль жизни в електронному магазині Terra Sport
Карткова настільна гра Зевс на канікулах (Zeus on the Loose) Карткова настільна гра Зевс на канікулах (Zeus on the Loose) - Фото №2 Карткова настільна гра Зевс на канікулах (Zeus on the Loose) - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Карткова настільна гра Зевс на канікулах (Zeus on the Loose)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різні

Давно хочете зайнятися фігурою? Карткова настільна гра Зевс на канікулах (Zeus on the Loose) допоможе почати легко. В « Різні » є все, що Вам знадобиться. Різні обрадує Вас своєю надійністю. Гра настільна Кораловий риф , Гра настільна Кораловий риф і Гра настільна Кораловий риф від кращих світових постачальників 460 Ви зможете знайти в нашій лінійці Різні . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Різні . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн