Дзеркало заднього виду велосипедне Green Cycle DX-2280S складне

КОД ТОВАРУ: 142949
  • Дзеркало заднього виду велосипедне Green Cycle DX-2280S складне
Дзеркало заднього виду велосипедне Green Cycle DX-2280S складне
Тип: дзеркало заднього виду. Матеріал: пластик. Колір чорний. Особливості: для велосипеда; складне; встановлюється в трубу керма; стильний дизайн.
Green Cycle
КУПИТИ
ЦІНА:
392 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 52 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
MIR-41-25
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Дзеркало заднього виду велосипедне Green Cycle DX-2280S складне - встановлюється в трубу керма з будь-якого боку. Якщо ви любите їздити на роботу на велосипеді, то вам обов'язково знадобитися дзеркало, через яке ви можете подивитися на дорогу позаду, щоб зробити пересування безпечним. При зберіганні велосипеда, дзеркало зручно складається і не займає багато місця.


особливості:

- для велосипеда;

- складне;

- встановлюється в трубу керма;

- стильний дизайн.


Характеристики:

Тип: дзеркало заднього виду;

Матеріал: пластик;

Колір: чорний.


Виробник: Green Cycle (Україна).

Продукція українського виробника приваблює покупців своєю низькою ціною і в той же час прекрасним якістю. Компанія Green Cycle випускає товари з перероблених екологічних матеріалів, і тим самим пропагує людям важливе питання про захист навколишнього середовища.


Дзеркало заднього виду велосипедне Green Cycle DX-2280S складне підібрати і замовити по які завищеною вартістю 392 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Разное для велосипедов таких торгових марок, як наприклад: Green Cycle в онлайн каталозі Терра Спорт
Дзеркало заднього виду велосипедне Green Cycle DX-2280S складне

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Дзеркало заднього виду велосипедне Green Cycle DX-2280S складне"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне для велосипедів

Давно планували зайнятися фігурою? Дзеркало заднього виду велосипедне Green Cycle DX-2280S складне допоможе на шляху до мети. В « Різне для велосипедів » є все, що необхідно спортсмену. Різне для велосипедів обрадує Вас високою якістю. Велокомпьютер бездротової Cyclotech Bicycle computer wireless CBC-W10N (10 функцій) , Велокомпьютер бездротової Cyclotech Bicycle computer wireless CBC-W10N (10 функцій) і Велокомпьютер бездротової Cyclotech Bicycle computer wireless CBC-W10N (10 функцій) від топових світових брендів 6334 Ви зможете побачити в нашій лінійці Різне для велосипедів . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Різне для велосипедів . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн