Захист тактична Х-Tak: (наколінники, налокітники) камуфльований

КОД ТОВАРУ: 92728
  • Захист тактична Х-Tak: (наколінники, налокітники) камуфльований
Захист тактична Х-Tak: (наколінники, налокітники) камуфльований
Ефективними захисними елементами екіпіровки військових і спортсменів, що запобігають травми колін і ліктів, є налокітники та наколінники набору Xtak. Цей набір убезпечить найбільш уразливі частини тіла користувача. Захисне екіпірування Xtak дозволить пом'якшити силу ударів при падіннях, убезпечить ліктьові і колінні суглоби від різних ударів і розтинів. Налокітники цього набору - відмінний профілактичний елемент від травм менісків ліктьових суглобів під час спортивних занять і тактичних дій. Застосування налокітники дозволяє підготувати суглоби до великих фізичних навантажень. Так само налокітники ефективні як частина реабілітаційної програми
X-tak
  • Защита тактическая Х-Tak: (наколенники, налокотники) оливковая
  • Защита тактическая Х-Tak: (наколенники, налокотники) камуфлированная
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
439 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 59 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Візерунок
АРТИКУЛ
X-Tak-cam
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ефективними захисними елементами екіпіровки військових і спортсменів, що запобігають травми колін і ліктів, є налокітники та наколінники набору Xtak. Цей набір убезпечить найбільш уразливі частини тіла користувача. Захисне екіпірування Xtak дозволить пом'якшити силу ударів при падіннях, убезпечить ліктьові і колінні суглоби від різних ударів і розтинів.

Налокітники цього набору - відмінний профілактичний елемент від травм менісків ліктьових суглобів під час спортивних занять і тактичних дій. Застосування налокітники дозволяє підготувати суглоби до великих фізичних навантажень. Так само налокітники ефективні як частина реабілітаційної програми пов'язаної з різними захворюваннями і травмами ліктьових суглобів, не сковують рухів володаря, характеризуються помірною еластичністю, міцністю, гнучкістю і повітропроникністю.

Колінні суглоби ефективно захистять наколінники Xtak. Ця захисна частина набору Xtak виконана з дотриманням всіх захисних функцій і характеризується максимальним комфортом і якістю без втрати рухливості. Заповнена амортизуючої поглинає удари піною EVA захисна жорстка раковина, має X - форму і виконана з термопластика. Міністерство внутрішніх справ вироби має Cool Max ™ підкладку, яка способствуюет швидкому відведенню вологи від тіла.

Швидка фіксація налокітники та наколінники виконується липучками Velcro і парою еластичних застібок, виконаних з спандекса. При пересуваннях захист набору Xtak абсолютно безшумно.

особливості:

- Захищає ліктьовий і колінний суглоб від ударів і порізів;
- Чи не обмежує руху;
- Має легкий вага і компактний розмір;
- Надійно фіксуються;

Характеристики:

Матеріал: кордура;
Наповнювач: Cool Max;
Колір: камуфльований.

Виробник: Китай.



Захист тактична Х-Tak: (наколінники, налокітники) камуфльований купити за вигідною ціною 439 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Подарки на день защитника таких торгових марок, як наприклад: X-tak в онлайн каталозі Терра Спорт
Захист тактична Х-Tak: (наколінники, налокітники) камуфльований

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Захист тактична Х-Tak: (наколінники, налокітники) камуфльований"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки на день захисника

Давно мрієте зайнятися спортом? Захист тактична Х-Tak: (наколінники, налокітники) камуфльований буде Вашим першим кроком. В « Подарунки на день захисника » є все, що необхідно спортсмену. Подарунки на день захисника здивує Вас своєю якістю. Нарди дерев'яні W7712 34x34 см , Нарди дерев'яні W7712 34x34 см і Нарди дерев'яні W7712 34x34 см від знаменитих світових виробників 2423 Ви знайдете в нашому розділі Подарунки на день захисника . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Подарунки на день захисника . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн