Захист корпусу Adidas Body Shield No Tear Pu

КОД ТОВАРУ: 89310
  • Захист корпусу Adidas Body Shield No Tear Pu
Захист корпусу Adidas Body Shield No Tear Pu
Матеріал: поліуретан (PU). Товщина поліуретанової нитки: 1,2 мм. Матеріал підкладки: поліестер. Набивання: подвійний шар піни Eva. Колір: чорний з синім.
Adidas
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ціну уточнюйте
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 0 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
АРТИКУЛ
ADIP02
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Захист тулуба Adidas Body Shield No Tear Pu зроблена зі стійкого до пошкоджень синтетичного матеріалу PU (поліуретан). Як її внутрішньої підкладки використаний поліестер, а як набивання - подвійний шар щільної піни Eva. Захист надійно і просто фіксується на корпусі за допомогою нейлонових ременів кріплення з пластиковими пряжками.
Захист тулуба Adidas Body Shield No Tear Pu надійно захистять спортсмена від різних травм, можливих в процесі тренування. Вона пошита з урахуванням вимог, що пред'являються до цього типу спортивної екіпіровки. На лицьовій стороні захисту завдано відомий логотип виробника Adidas.

Особливості захисту:
- зроблена з міцного PU (поліуретану);
- підкладка з поліестер;
- подвійна піна Eva як набивання;
- зручно одягається / знімається;
- надійно фіксується;
- сучасний спортивний стиль;
- логотип Adidas на лицьовій стороні.


Захист тулуба Adidas Body Shield No Tear Pu - надійна, комфортна, міцна!

Характеристики:
Матеріал: поліуретан (PU).
Товщина поліуретанової нитки: 1,2 мм.
Матеріал підкладки: поліестер.
Набивання: подвійний шар піни Eva.
Колір: чорний з синім.


Виробник: Adidas (Німеччина).

Adidas - німецький промисловий концерн, який спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу та інвентарю. Висока якість і неперевершений дизайн продукції, що випускається їм продукції відомі у всьому світі. Компанія заснована в 1948 році, і історію її становлення можна назвати легендарною. Головний офіс Adidas розташований в Німеччині, в місті Херцогенаурах. Концерн має 8 підприємств в Німеччині та понад 25 дочірніх фірм в ін. Країнах, в тому числі у Франції, Великобританії, США, Канаді, ПАР.


Захист корпусу Adidas Body Shield No Tear Pu купити за вигідною ціною 0 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Защита на корпус таких виробників, як наприклад: Adidas в магазині terrasport.ua
Захист корпусу Adidas Body Shield No Tear Pu

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Захист корпусу Adidas Body Shield No Tear Pu"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Захист корпусу Adidas Body Shield No Tear Pu буде Вашим першим кроком. В « Захист на корпус » є все, що необхідно спортсмену. Захист на корпус здивує Вас своєю якістю. Защита груди (жилет) ZLT ZB-4220 - XS , Защита груди (жилет) ZLT ZB-4220 - XS і Защита груди (жилет) ZLT ZB-4220 - XS від знаменитих світових виробників 771 Ви знайдете в нашому розділі Захист на корпус . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Захист на корпус . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн