Замок велосипедний тросовий Crazy Safety Чорний дракон

КОД ТОВАРУ: 84577
  • Замок велосипедний тросовий Crazy Safety Чорний дракон
Замок велосипедний тросовий Crazy Safety Чорний дракон
Особливості замку: у вигляді сталевого троса, м'яка гумова оплетка, корпус замку в формі голови тварини, два ключа в комплекті (простий і анімований). Матеріал: сталь, гума. Модель замку: Чорний дракон.
CrazySafety
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
407 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 54 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
240120-20
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Замок велосипедний тросовий Crazy Safety стане хорошим доповненням до шолома. Замок являє собою сталевий трос в м'якій на дотик прогумованої оплетке. Корпус замка виконаний у формі голови тварини. В комплекті два ключі: один простий, другий - анімований.
Замок велосипедний тросовий Crazy Safety являє собою сталевий трос в м'якою гумовою оплетке. Модель замку: Чорний дракон.


Особливості замку:
- у вигляді сталевого троса;
- м'яка гумова оплетка;
- корпус замку в формі голови тварини;
- два ключа в комплекті (простий і анімований).

Замок велосипедний тросовий Crazy Safety - гарне доповнення до шолома!

Характеристики:
Матеріал: сталь, гума.
Модель замку: Чорний дракон.

Виробник: Crazy Safety (Данія).
Crazy Safety - датський виробник захисних шоломів і декоративних аксесуарів для велосипеда. Завдяки серії шоломів Crazy Safety, ваша дитина зануриться в світ красивих, барвистих тварин і, найголовніше, буде повністю захищений під час катання на велосипеді, самокаті, на роликах, в велопричіпи або велокріслі. Шоломи Crazy Safety діти носять із задоволенням!


Замок велосипедний тросовий Crazy Safety Чорний дракон купити за вигідною ціною 407 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Замки велосипедные таких торгових марок, як наприклад: CrazySafety в онлайн магазині Терра Спорт
Замок велосипедний тросовий Crazy Safety Чорний дракон

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Замок велосипедний тросовий Crazy Safety Чорний дракон"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Замки велосипедні

Давно мрієте зайнятися спортом? Замок велосипедний тросовий Crazy Safety Чорний дракон буде Вашим першим кроком. В « Замки велосипедні » є все, що необхідно спортсмену. Замки велосипедні здивує Вас своєю якістю. Замок велосипедний OnGuard Mastiff Combo (LCK-19-37) , Замок велосипедний OnGuard Mastiff Combo (LCK-19-37) і Замок велосипедний OnGuard Mastiff Combo (LCK-19-37) від знаменитих світових виробників 4087 Ви знайдете в нашому розділі Замки велосипедні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Замки велосипедні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн