Замок для грифа Інтер Атлетика "Lock Jaw", 50 мм (C3-02)

КОД ТОВАРУ: 242736
  • Замок для грифа Інтер Атлетика "Lock Jaw", 50 мм (C3-02)
Замок для грифа Інтер Атлетика
Вид: щільною фіксації; Тип: для грифа; Діаметр грифа: 50 мм; Вага: 500 г; Колір чорний.
Интер Атлетика
КУПИТИ
ЦІНА:
238 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 32 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
C3-02
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Замок для грифа Інтер Атлетика "Lock Jaw", 50 мм (C3-02) призначений для установки на різні грифи. Головною відмінною рисою цього замку від інших, металевих замків з пружинами, виступає зручний і сучасний механізм швидкої фіксації lock jaw. За допомогою цієї системи процес одягання замку не займає багато часу, і не вимагає ніяких спеціальних знань, спортсмену достатньо зробити защипувалися рух і замок для грифа буде надійно зафіксований. Швидкість рухів вкрай важлива і помітно відчутна під час інтервального тренування з різними вагами, або виконання комплексу по крос фіту, коли важлива кожна секунда часу.


особливості:

  • замок для грифа С3-02 відрізняється від металевих пружинних замків зручним і надійним механізмом фіксації дисків lock jaw;
  • система кріплення проста у використанні, дозволяє швидко встановлювати замок на гриф;
  • прискорюється процес заміни дисків.


Характеристики:
Вид: щільною фіксації;
Тип: для грифа;
Діаметр грифа: 50 мм;
Вага: 500 г;
Колір: чорний.

Виробник: Інтер Атлетика (Україна).
Торгова марка Інтер Атлетика була заснована в 2001 році і по праву займає місце одного з найпопулярніших і затребуваних виробників спортивного інвентарю на українському ринку. Продукція компанії призначена для використання, як в домашніх умовах, так і професійних фітнес центрах. При виробництві товарів компанія використовує високоточну, сучасне, виробниче обладнання, що дозволяє значно знизити собівартість товарів, завдяки чому вони стають доступними широкому колу покупців.


Замок для грифа Інтер Атлетика "Lock Jaw", 50 мм (C3-02) купити за вигідною ціною 238 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Замки, крепления и гайки для грифа таких торгових марок, як наприклад: Интер Атлетика в електронному каталозі Терраспорт
Замок для грифа Інтер Атлетика "Lock Jaw", 50 мм (C3-02)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Замок для грифа Інтер Атлетика "Lock Jaw", 50 мм (C3-02)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Замки, кріплення і гайки для грифа

Давно мрієте зайнятися спортом? Замок для грифа Інтер Атлетика "Lock Jaw", 50 мм (C3-02) буде Вашим першим кроком. В « Замки, кріплення і гайки для грифа » є все, що необхідно спортсмену. Замки, кріплення і гайки для грифа здивує Вас своєю якістю. Замок пружинний для грифа ZLT TA-80198, діаметр - 50 мм , Замок пружинний для грифа ZLT TA-80198, діаметр - 50 мм і Замок пружинний для грифа ZLT TA-80198, діаметр - 50 мм від знаменитих світових виробників 4793 Ви знайдете в нашому розділі Замки, кріплення і гайки для грифа . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Замки, кріплення і гайки для грифа . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн