Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black)

КОД ТОВАРУ: 375676
  • Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black)
  • Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №2
  • Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №3
  • Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №4
  • Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №5
  • Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №6
  • Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №7
Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black)
Ідеальний вибір для зайняти різнімі єдиноборствами: MMA, кікбоксінгом, муай-таєм. Віготовлені з легкого, гнучкого матеріалу, Який повторює Контури ноги без Зайве об'єму. Створюють оптимальну мобільність та максимальний захист при кожному блоці чи ударі. Пінній куля поглінає Вплив, розсіює Енергію удару и Одразу Забезпечує Готовність до следующего удару. Подвійні ремінці та Внутрішнє сіліконове покриття гарантують надійне прилягання до гомілок, захист залішається на місці Незалежності від інтенсівності тренувань.Дізайн Із відкрітім задом спріяє ціркуляції Повітря та мінімізує перегрів. Зроблено Майстерня, пріділено Рамус деталей. Striking Shinguards настолько ж міцні та пружні, як спортсмени, Які ними корістуються. Hayabusa - це сучасне екіпірування, Пожалуйста дозволяє делать удари сільнішімі, довше та краще тренуватіся. Воно послужити вам якомога довше, вітрімуючі удар за ударом. T3 є головні результатом Нашої одержімості дослідженнямі, тестування та розробки. Для Вибори свого розміру заміряйте довжина гомілкі від верху стопи до колінної чашечки, звіртеся з розмірною таблицею.
Hayabusa
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 535 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 472 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорно-Синій
Розмір
S, M, L, XL
Тип захисту для ніг
Захист гомілки і стопи
Матеріал захисту
Шкіра
АРТИКУЛ
HB_T3_Shinguards_Black
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ідеальний вибір для занять різними єдиноборствами: MMA, кікбоксингом, муай-тай. Виготовлені з легкого, гнучкого матеріалу, який повторює контури ноги без зайвого об'єму. Створюють оптимальну мобільність і максимальний захист при кожному блоці або ударі. Пінний шар поглинає вплив, розсіює енергію удару і відразу забезпечує готовність до наступного удару. Подвійні ремінці і внутрішнє силіконове покриття гарантують надійне прилягання до гомілки, захист залишається на місці незалежно від інтенсивності тренування. Дизайн з відкритим задом сприяє циркуляції повітря і мінімізує перегрів. Зроблено майстерно, приділено увагу деталям. Striking Shinguards настільки ж міцні і пружні, як спортсмени, які ними користуються. Hayabusa - це сучасна екіпірування, яке дозволяє робити удари сильніше, довше і краще тренуватися. Воно послужить вам як можна довше, витримуючи удар за ударом. Для вибору свого розміру заміряйте довжину гомілки зверху стопи до колінної чашечки, звіртеся з розмірної таблицею.

Характеристики:

  • Розмір: M, XL, S, XL
  • Гарантія: 14 днів
  • Колір: чорний / синій
  • Тип: Бокс
  • Матеріал: натуральна шкіра

Виробник: Hayabusa


Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) купити за вигідною ціною 3 535 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Защита для ног таких торгових марок, як наприклад: Hayabusa в електронному каталозі Терраспорт
Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №2 Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №3 Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №4 Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №5 Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №6 Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) - Фото №7

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Захист для ніг

Давно мрієте зайнятися спортом? Захист гомілки і стопи Hayabusa T3 (Original) (HB_T3_Shinguards_Black) буде Вашим першим кроком. В « Захист для ніг » є все, що необхідно спортсмену. Захист для ніг здивує Вас своєю якістю. Захист гомілки і голеностопа Peresvit Free-Fight Attack синя , Захист гомілки і голеностопа Peresvit Free-Fight Attack синя і Захист гомілки і голеностопа Peresvit Free-Fight Attack синя від знаменитих світових виробників 769 Ви знайдете в нашому розділі Захист для ніг . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Захист для ніг . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн