Ялина штучна Triumph Tree Rainer 0,6 м біла

КОД ТОВАРУ: 125978
  • Ялина штучна Triumph Tree Rainer 0,6 м біла
Ялина штучна Triumph Tree Rainer 0,6 м біла
Тип: ялина. Вид: штучна. Матеріал голки: ПВХ. Кількість гілок: 67. Ствол: сталевий, діаметр-3,2 мм. Гілки: гнучка сталь, 5,2 мм. Розмір: 60х43 см. Кріплення: гачкові. Колір білий. Особливості їли: не втрачає свої голки, не змінює з часом колір; не є небезпечною для дітей і тварин; використані гіпоалергенні матеріали; стійка; підставка захована в святкову мішковину; укомплектована фірмовою коробкою для зберігання.
Edelman
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 072 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 143 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Розмір
0,6 м
Вид дерева
Сосна
Висота дерева
0,6 м
АРТИКУЛ
8717669776840
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ялина штучна Triumph Tree Rainer 0,6 м біла зможе принести дух свята і прикрасити будь-яке приміщення. Найголовніша перевага цієї хвойної красуні в тому, що що вона не втрачає свої голки, виконані з м'якого, якісного матеріалу, який менш запалюється, ніж натуральне дерево. Конструкція їли складається зі стовбура, гілки встановлюються за допомогою гачків. Стійкість дерева забезпечує металева підставка, захована в святкову мішковину. Після установки гілочки розпушується самостійно за короткий час. Ялина з часом не втрачає колір, а для зберігання складається в спеціальну фірмову коробку.

Особливості їли:

  - не втрачає свої голки, не змінює з часом колір;

  - не є небезпечною для дітей і тварин;

  - використані гіпоалергенні матеріали;

  - стійка;

  - підставка захована в святкову мішковину;

  - укомплектована фірмовою коробкою для зберігання.

Характеристики:

  Тип: ялина;

  Вид: штучна;

  Матеріал голки: ПВХ;

  Кількість гілок: 67;

  Ствол: сталевий, діаметр - 3,2 мм;

  Гілки: гнучка сталь, 5,2 мм;

  Розмір: 60х43 см;

  Кріплення: гачкові;

  Колір: білий;

Виробник: Triumph Tree (Голландія).

Бренд Triumph Tree є відомим представником голландської компанії Edelman BV Продукція торгової марки практично не має конкурентів, так як її якість говорить сама за себе. Товари Triumph Tree систематично проходять кілька видів контролю та щорічно стають лідерами продажів не тільки в Європі, але і у всьому світі.

 


Ялина штучна Triumph Tree Rainer 0,6 м біла купити за вигідною ціною 1 072 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Елки искусственные таких торгових марок, як наприклад: Edelman в онлайн каталозі Терра Спорт
Ялина штучна Triumph Tree Rainer 0,6 м біла

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ялина штучна Triumph Tree Rainer 0,6 м біла"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ялинки штучні

Давно мрієте зайнятися спортом? Ялина штучна Triumph Tree Rainer 0,6 м біла буде Вашим першим кроком. В « Ялинки штучні » є все, що необхідно спортсмену. Ялинки штучні здивує Вас своєю якістю. Ялинка новорічна настільна Angel gifts AL501 / C003 , Ялинка новорічна настільна Angel gifts AL501 / C003 і Ялинка новорічна настільна Angel gifts AL501 / C003 від знаменитих світових виробників 1493 Ви знайдете в нашому розділі Ялинки штучні . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Ялинки штучні . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн