Пластинки освіжаючі Nutrend Wave Caffeine Menthol Strips, 1400 мг (NUT -2050)

КОД ТОВАРУ: 251864
  • Пластинки освіжаючі Nutrend Wave Caffeine Menthol Strips, 1400 мг (NUT -2050)
Пластинки освіжаючі Nutrend Wave Caffeine Menthol Strips, 1400 мг (NUT -2050)
Тип: освіжаючі пластинки; Форма: пластинки; Вітамінний склад: B5, B6, B12 і E; Склад: кофеїн, лактоза, D-пантотенат кальцію, розпушувач, бікарбонат натрію, ароматизатор, DL -? - токоферілацетат, кукурудзяний крохмаль, пірідоксінагідрохлорід, регулятор кислотності, гідроксид натрію, підсолоджувач сукралоза, зволожувач гліцерин, підсолоджувач невід, ціанокобаламін; Наявність кофеїну в одній смужці: 80 мг; Кількість смужок в упаковці: 5; Загальна вага упаковки 1400 мг; Смак: ментол.
Nutrend
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
78 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 10 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Спецпродукт
АРТИКУЛ
NUT-2050
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

p> Пластинки освіжаючі Nutrend Wave Caffeine Menthol Strips, 1400 мг (NUT -2050) - спеціальні ментолові пластинки від чеського виробника спортивного харчування. Дуже добре справляються з втомою, додають бадьорості. Швидке відновлення забезпечується завдяки відмінно збалансованого вітамінним складом з поєднанням кофеїну. Ефект від вживання настає практично моментально. Компактний розмір упаковки дозволяє носити товар з собою завжди. Даний товар відмінно підійде не тільки спортсменам, а й студентам, водіям, представникам інших професій, у яких є потреба у відновленні енергії.

особливості:

  • забезпечує бадьорість;
  • моментальне розчинення;
  • вітамінний склад;
  • практична упаковка.

Характеристики:
Тип: освіжаючі пластинки;
Форма: пластинки;
Вітамінний склад: B5, B6, B12 і E;
Склад: кофеїн, лактоза, D-пантотенат кальцію, розпушувач, бікарбонат натрію, ароматизатор, DL -? - токоферілацетат, кукурудзяний крохмаль, пірідоксінагідрохлорід, регулятор кислотності, гідроксид натрію, підсолоджувач сукралоза, зволожувач гліцерин, підсолоджувач невід, ціанокобаламін;
Наявність кофеїну в одній смужці: 80 мг;
Кількість смужок в упаковці: 5;
Загальна вага упаковки 1400 мг;
Смак: ментол.

Виробник: Nutrend (Чехія).
Nutrend - чеський виробник спортивного харчування та дієтичних добавок. Компанія почала працювати з 1993 року і на сьогодні виступає лідером з виробництва даного продукту в своїй країні, а також популярна в понад 20 країнах, в тому числі і в Україні. Асортимент товарів представлений не тільки в сипучому і рідкому вигляді, а також протеїновими і енергетичними батончиками, капсулами, гелями. Вся продукція розроблена за новітніми технологіями і відповідає чеським стандартам якості.


Пластинки освіжаючі Nutrend Wave Caffeine Menthol Strips, 1400 мг (NUT -2050) купити по які завищеною вартістю 78 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Спецпрепараты таких брендів, як наприклад: Nutrend в каталозі Терра Спорт
Пластинки освіжаючі Nutrend Wave Caffeine Menthol Strips, 1400 мг (NUT -2050)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Пластинки освіжаючі Nutrend Wave Caffeine Menthol Strips, 1400 мг (NUT -2050)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спецпрепаратом

Давно планували зайнятися фігурою? Пластинки освіжаючі Nutrend Wave Caffeine Menthol Strips, 1400 мг (NUT -2050) буде Вашим першим кроком. В « Спецпрепаратом » знайдеться все, що Вам знадобиться. Спецпрепаратом здивує Вас своєю якістю. Передтренувальник Pure Gold Thermo Max, 200 г, Raspberry (2022-09-1111) , Передтренувальник Pure Gold Thermo Max, 200 г, Raspberry (2022-09-1111) і Передтренувальник Pure Gold Thermo Max, 200 г, Raspberry (2022-09-1111) від знаменитих світових виробників 501 Ви зможете побачити в нашій категорії Спецпрепаратом . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Спецпрепаратом . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн