Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks

КОД ТОВАРУ: 126134
  • Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks
  • Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks - Фото №2
Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks
Тип шкарпеток: водонепроникні. Сезон: зима, весна, осінь. Тришарова структура: Зовнішній шар: 75% модала, 21% нейлону, 3% волокон еластану, 1% еластика для гумки. Середній шар: мембрана Porelle (UK). Внутрішній шар: 70% волокна бамбука і 30% нейлону. Температура прання: 40 С. Колір: сірий. Розмір: L, M, S, XL.
Dexshell
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
740 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 99 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Розмір
S, M, L, XL
Вид
Шкарпетки
Категорія
Унісекс
АРТИКУЛ
DS663HRG
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks - відмінний вибір для занять спортом, полювання, риболовлі, а також для використання в холодну пору року. Завдяки застосуванню сучасних ексклюзивних технологій шкарпетки мають високий ступінь захисту від промокання, комфортністю і високу зносостійкість. Пошиті вони з тканини з тришарової структурою: внутрішній шар виготовлений з 70% волокна бамбука і 30% нейлону, середній шар являє собою водонепроникну дихаючу мембрану Porelle (UK), і зовнішній шар пошитий з матеріалу, до складу якого входять: 75% модала, 21 % нейлону, 3% волокон еластану, 1% еластика для гумки.
Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks пошиті з урахуванням особливостей форми ноги. Під час ходьби не сповзають з неї. Прати шкарпетки необхідно вручну в прохолодній воді (не більше 40 ° C). Спочатку необхідно висушити їх вивернутими навиворіт, а потім - з лицьового боку в вертикальному положенні на відкритому повітрі. Щоб шкарпетки не розшарувалися - забороняється сушити їх праскою, на батареях або біля багаття.


Особливості шкарпеток:
- водонепроникні;
- м'які / тонкі;
- тришарова структура тканини;
- високий вміст бамбуковою віскози;
- захист від порізів;
- повноцінна вентиляція;
- дуже комфортні для ніг;
- безшовний пошиття;
- подовжена модель;
- анатомічний крій;
- під час ходьби не сповзають;
- стираються вручну при температурі не вище 40 С;
- спортивний дизайн;
- висока якість пошиття.

Характеристики:
Тип шкарпеток: водонепроникні;
Сезон: зима, весна, осінь;
Тришарова структура:
Зовнішній шар: 75% модала, 21% нейлону, 3% волокон еластану, 1% еластика для гумки;
Середній шар: мембрана Porelle (UK);
Внутрішній шар: 70% волокна бамбука і 30% нейлону;
Температура прання: 40 С;
Колір: сірий;
Розмір: L, M, S, XL.

Виробник: Dexshell (Китай).
Dexshell - відомий виробник водонепроникного одягу для спорту, професійної діяльності, відпочинку на природі та щоденного використання. Саме під цим брендом такий одяг вперше стала доступною професійним спортсменам і працівникам галузей з підвищеними вимогами до безпеки. Тришарова структура одягу, пошитого за найсучаснішими технологіями, робить її водонепроникною і комфортною в різних екстремальних умовах. Висока якість, надійність, відмінний спортивний дизайн продукції, що випускається Dexshell продукції дозволили їй завоювати хороші позиції на європейському ринку.


Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks купити по які завищеною вартістю 740 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Женские носки таких брендів, як наприклад: Dexshell в каталозі Терра Спорт
Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Жіночі шкарпетки

Давно планували зайнятися фігурою? Шкарпетки водонепроникні Dexshell Waterproof Ultra Thin Socks буде Вашим першим кроком. В « Жіночі шкарпетки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Жіночі шкарпетки здивує Вас своєю якістю. Носки унисекс InMove Ski Deodorant Silver black/blue - 41–43 , Носки унисекс InMove Ski Deodorant Silver black/blue - 41–43 і Носки унисекс InMove Ski Deodorant Silver black/blue - 41–43 від знаменитих світових виробників 2154 Ви зможете побачити в нашій категорії Жіночі шкарпетки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Жіночі шкарпетки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн