Гіроскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5 "синій

КОД ТОВАРУ: 127251
  • Гіроскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5 "синій
Гіроскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5
Потужність мотора: 2х350. Максимальна швидкість: 10 км / год. Bluetooth: 2 Bluetooth колонки. Запас ходу на одному заряді: 15-20 км. Максимальний кут підйому: 15 градусів. Максимальне навантаження: 120 кг. Діаметр колеса: 6,5 дюймів. Тип батареї: Samsung літій-іонна. Підсвічування: LED Lights. Комплектація: гіроскутер, пульт ДУ, інструкрція.
Winner
  • Гироскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5" голубой
  • Гироскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5" золотой
  • Гироскутер Winner W2 Pro Music 6,5 W265F красный
  • Гироскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5" розовый
  • Гироскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5" синий
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
5 895 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 787 грн/МІС
ВІДГУКИ2
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 2 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Синій
Максимальна швидкість, км / год
10
Запас ходу, км
20
Діаметр коліс, дюймів
6,50
Максимальна вага користувача, кг
120
Тип
Гіроскутер
АРТИКУЛ
W265BL
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гіроскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5 "- один з найсучасніших і екологічно чистих девайсів для швидкого пересування. Міцні шини діаметром 6,5 дюймів впораються з будь-якою дорогою. Максимальна швидкість руху: 10 км / год. Зібрано на міцній рамі, що витримує навантаження до 120 кг. Максимальний кут нахилу: 15 градусів. Дальність ходу: 15-20 км. Зберігає всі свої характеристики при температурі зовнішнього середовища в межах від 0 до +40 градусів.
Гіроскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5 "має в своєму розпорядженні мотором потужністю 2х350 W. Наявність вбудованих Bluetooth-колонок дозволить вам слухати улюблену музику під час катання. LED-підсвітка забезпечує райдеру помітність на дорозі. Можливість синхронізації і управління пристроєм за допомогою вхідного в комплект дистанційно пристрою. Комплектується докладної користувальницької інструкцією.

Особливості гіроскутера:
- екологічно чистий девайс;
- маневрений, легкий, швидкий;
- ергономічний дизайн;
- міцна рама;
- потужний мотор 2х350W;
- два колеса (6,5 ");
- Bluetooth-динаміки;
- світлодіодна підсвітка;
- може управлятися за допомогою пульта дистанційного керування;
- комплектується користувальницької інструкцією / пультом дистанційного керування.

Характеристики:
Потужність мотора: 2х350.
Максимальна швидкість: 10 км / год.
Bluetooth: 2 Bluetooth колонки.
Запас ходу на одному заряді: 15-20 км.
Максимальний кут підйому: 15 градусів.
Максимальне навантаження: 120 кг.
Діаметр колеса: 6,5 дюймів.
Тип батареї: Samsung літій-іонна.
Підсвічування: LED Lights.
Комплектація: гіроскутер, пульт ДУ, інструкрція.
Колір: синій.

Виробник: Winner (Китай).



Гіроскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5 "синій вибрати за доступною вартості 5 895 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Cпорттовары таких брендів, як наприклад: Winner в каталозі магазина Terrasport
Гіроскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5 "синій

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гіроскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5 "синій"

20 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Коментар: Этот гироскутер изначально покупали малому на 14 лет, очень просил он эту штуковину. Долго не понимали зачем оно ему надо, но мечты ребёнка надо воплощать в жизнь. Только после покупки я оценил всю прелесть,гироскутер-это не просто средство передвижения, это возможность тренировать координацию и равновесие, я один раз попробовал юзать и после этого уже сам не понял кому покупали сыну или мне, жалко что в моём детстве такого не было. Единственное не совсем понятно зачем нужны колонки, в принципе теперь думаю что можно было выбрать вариант подешевле без них, но сын именно эту модель выбрал, колонками никто не пользуется. Я думал такой агрегат нужен всем кто ведёт активный образ жизни и прогулки по вечерам, на колёсах гулять прикольней, чем на своих двоих!
20 Марта 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ2
Андрей
20 Марта 2017
Андрей
Этот гироскутер изначально покупали малому на 14 лет, очень просил он эту штуковину. Долго не понимали зачем оно ему надо, но мечты ребёнка надо воплощать в жизнь. Только после покупки я оценил всю прелесть,гироскутер-это не просто средство передвижения, это возможность тренировать координацию и равновесие, я один раз попробовал юзать и после этого уже сам не понял кому покупали сыну или мне, жалко что в моём детстве такого не было. Единственное не совсем понятно зачем нужны колонки, в принципе теперь думаю что можно было выбрать вариант подешевле без них, но сын именно эту модель выбрал, колонками никто не пользуется. Я думал такой агрегат нужен всем кто ведёт активный образ жизни и прогулки по вечерам, на колёсах гулять прикольней, чем на своих двоих!
20 Марта 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Cпорттовари

Давно хотіли зайнятися спортом? Гіроскутер Winner W2 Pro Music Chrome 6,5 "синій - це Ваш перший крок. В « Cпорттовари » є все, що знадобиться спортсмену. Cпорттовари здивує Вас своєю оригінальністю. Палки для скандинавської ходьби Vipole Trail QL Carbon Top-Click DLX S1866 , Палки для скандинавської ходьби Vipole Trail QL Carbon Top-Click DLX S1866 і Палки для скандинавської ходьби Vipole Trail QL Carbon Top-Click DLX S1866 від кращих світових виробників 45 Ви можете знайти в нашій категорії Cпорттовари . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Cпорттовари . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн