Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Red, White & Blue" - червоний, 15,8 кг (AP35USA)

КОД ТОВАРУ: 242731
  • Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Red, White & Blue" - червоний, 15,8 кг (AP35USA)
Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag
Тип: мішок боксерський. Вид: налівной.Матеріал: вініл. Наповнювач: вода. Вага: 2,5 кг. Вага з наповнювачем: 15,8 кг. Розмір: 30х30 см. Колір: червоний, синій, білий, чорний.
Aqua Training Bag
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 828 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 645 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вага
15,8 кг
Висота
30 см
Матеріал
Вініл
Наповнювач
Вода
Кріплення
Кільце
АРТИКУЛ
AP35USA
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Red, White & Blue" - червоний, 15,8 кг (AP35USA) - є високоякісним спортивним інвентарем, який можна використовувати для тренувань боксі, єдиноборствах, а також фітнесі. Призначений для відпрацювання різних технік удару. Виготовлений з високоякісного вінілу, промислового призначення, стійкого до розривів навіть при нанесенні найсильніших ударів. Представлена модель унікальна тим, що завдяки тому, що вода, яка виступає в якості наповнювача, не несе значного навантаження на суглоби, попереджаючи їх травмування і забезпечуючи максимальний комфорт рукам. Мішок має простий і зручний спосіб кріплення з можливістю швидкої зміни місця розташування. Жорсткість обладнання регулюється за допомогою зменшення або збільшення кількості води.

Особливості мішка:

  • боксерський;
  • водоналивний;
  • з високоміцного вінілу;
  • витримує максимально сильні удари;
  • зменшує навантаження на суглоби під час тренування;
  • жорсткість регулюється зменшенням або збільшенням кількості води;
  • легко і просто кріпиться;
  • має тривалу гарантію виробника.

Характеристики:
Тип: мішок боксерський;
Вид: наливний;
Матеріал: вініл;
Наповнювач: вода;
Вага: 2,5 кг;
Вага з наповнювачем: 15,8 кг;
Розмір: 30х30 см;
Колір: червоний, синій, білий, чорний;
Гарантія: 2 роки.

Виробник: Aqua Training Bag (США).
Торгова марка Aqua Training Bagбила створена боксером, власником спортивного залу, який потребував особливому снаряді, що забезпечує ефективні, якісні тренування і був би надміцним при цьому зменшуючи навантаження на суглоби, не травмуючи пальці і зап'ястя як традиційний інвентар. Завдяки використанню води і високоміцного вінілу, винахідник зміг домогтися того, що створені ним мішки при використанні забезпечують відчуття і рівень опору, яких зазнає спортсмен під час поєдинку. Продукція компанії призначена як для професіоналів, так і для любителів. Мішки Aqua Training Bag мають тривалу гарантію, яка підтверджує їх якість.


Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Red, White & Blue" - червоний, 15,8 кг (AP35USA) вибрати за доступною вартості 4 828 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Боксерские мешки таких брендів, як наприклад: Aqua Training Bag в каталозі магазина Terrasport
Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Red, White & Blue" - червоний, 15,8 кг (AP35USA)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Red, White & Blue" - червоний, 15,8 кг (AP35USA)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки

Давно хотіли зайнятися спортом? Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag "Red, White & Blue" - червоний, 15,8 кг (AP35USA) - це Ваш перший крок. В « Боксерські мішки » є все, що знадобиться спортсмену. Боксерські мішки здивує Вас своєю оригінальністю. Мішок боксерський підлоговий водоналивний Tiger (SC-87005) , Мішок боксерський підлоговий водоналивний Tiger (SC-87005) і Мішок боксерський підлоговий водоналивний Tiger (SC-87005) від кращих світових виробників 1477 Ви можете знайти в нашій категорії Боксерські мішки . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Боксерські мішки . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн