Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag, 15,8 кг (AP35SB)

КОД ТОВАРУ: 253094
  • Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag, 15,8 кг (AP35SB)
Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag, 15,8 кг (AP35SB)
Тип: мішок боксерський водоналивний; Матеріал: вініл; Вага: 15,8 кг; Колір: чорний, сріблястий.
Bytomic
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 930 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 658 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Чорний
Вага
16 кг
Матеріал
Вініл
Наповнювач
Вода
Кріплення
Кільце
АРТИКУЛ
AP35SB
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag, 15,8 кг (AP35SB) - оригінальний спортивний інвентар, який повністю змінить уявлення про боксерських мішках. Дана модель має класичну каплевидную форму, особливістю є міцний промисловий вініл, який витримує інтенсивні навантаження і стійкий до розриву. Мішок наповнюється водою, завдяки чому спортсмен може відпрацьовувати найрізноманітніші удари, при цьому з мінімальним навантаженням на суглоби і меншою втомою. Під час удару відбувається більш рівномірний розподіл енергії і реалістичні відчуття. Регулювання ваги і жорсткості відбувається шляхом наповнення різною кількістю води. Універсальне кріплення дозволить встановити інвентар в будь-якому спортзалі, як професійному, так і шкільному. Монтаж займає всього кілька хвилин. Водоналивний мішок має явні переваги перед традиційним інвентарем.

особливості:

  • класична форма;
  • просте універсальне кріплення;
  • оболонка з промислового вінілу;
  • регулювання жорсткості шляхом заповнення мішка водою;
  • відпрацювання будь-яких ударів;
  • зниження навантаження на суглоби;
  • інвентар для професіоналів і новачків.

Характеристики:
Тип: мішок боксерський водоналивний;
Матеріал: вініл;
Вага: 15,8 кг;
Колір: чорний, сріблястий.

Виробник: Aqua Training Bag (США).
Компанія Aqua Training Bag ще в 2013 році поставила за мету створити боксерський мішок, який дозволить більш інтенсивно і безпечно тренуватися спортсменам, з мінімальним навантаженням на суглоби. У створенні інноваційної моделі мішка брали участь інженери, спортсмени та тренера, в результаті чого вийшов оригінальний водоналивний боксерський мішок. Використання води замість піску дозволяє значно знизити віддачу на кисті від ударів, а також зробити тренування більш наближеною по відчуттях до реальних умов. Крім того мішок з водою значно більше поглинає кінетичну енергію від удару, покращує амортизацію і знижує больові відчуття. Даний спортивний інвентар по достоїнству оцінили професійні спортсмени бойових видів мистецтв.


Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag, 15,8 кг (AP35SB) купити по які завищеною вартістю 4 930 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Боксерские мешки таких брендів, як наприклад: Bytomic в каталозі Терра Спорт
Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag, 15,8 кг (AP35SB)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag, 15,8 кг (AP35SB)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Боксерські мішки

Давно планували зайнятися фігурою? Мішок боксерський водоналивний Aqua Training Bag, 15,8 кг (AP35SB) буде Вашим першим кроком. В « Боксерські мішки » знайдеться все, що Вам знадобиться. Боксерські мішки здивує Вас своєю якістю. Мішок боксерський підлоговий водоналивний Tiger (SC-87002) , Мішок боксерський підлоговий водоналивний Tiger (SC-87002) і Мішок боксерський підлоговий водоналивний Tiger (SC-87002) від знаменитих світових виробників 1477 Ви зможете побачити в нашій категорії Боксерські мішки . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Боксерські мішки . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн