Вітаміни EntherMeal Imuno C Vitamin (ABPR74), 60 капсул

КОД ТОВАРУ: 365730
  • Вітаміни EntherMeal Imuno C Vitamin (ABPR74), 60 капсул
Вітаміни EntherMeal Imuno C Vitamin (ABPR74), 60 капсул
Вітамін С в дозуванні 500+ для підтримки імунітету і прискорення метаболізму в період підвищених фізичних навантажень, а також для профілактики гіповітамінозу. У період інтенсивних тренувань з великими вагами, а також в зимово-весняний період потреба організму у вітамінах збільшується в рази. Аскорбінова кислота сприяє підвищенню опірності організму до інфекцій, вірусів і негативного впливу зовнішнього середовища. При певних обставинах (в період активного росту, при фізичному і розумовому перенапруженні, респіраторних і деяких інфекційних захворюваннях) потреба організму в аскорбінової кислоти може збільшуватися. Вітамін С в дозуванні 500 мг + від AB PRO допоможе впоратися організму з тренувальним стресом і підтримає імунітет. Кількість капсул в упаковці: 60 шт. Вага капсули: 0,66 г Вміст вітаміну С в 1 капсулі: 564 мг Харчова цінність 1 капсули: Білків - 0,0 г Жирів - 0,0 г Вуглеводів - 0,0 г Енергетична цінність (калорійність) 1 капсули: 0,0 ккал (0,0 кДж). Без ГМО Спосіб вживання: вживати по 1 капсулі в день разом з прийомом їжі.
EntherMeal
КУПИТИ
ЦІНА:
102 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 14 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Категорія 
Вітаміни та мінерали
Форма випуску 
Капсули
АРТИКУЛ
ABPR74
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вітамін С в дозуванні 500+ для підтримки імунітету і прискорення метаболізму в період підвищених фізичних навантажень, а також для профілактики гіповітамінозу. У період інтенсивних тренувань з великими вагами, а також в зимово-весняний період потреба організму у вітамінах збільшується в рази. Аскорбінова кислота сприяє підвищенню опірності організму до інфекцій, вірусів і негативного впливу зовнішнього середовища. При певних обставинах (в період активного росту, при фізичному і розумовому перенапруженні, респіраторних і деяких інфекційних захворюваннях) потреба організму в аскорбінової кислоти може збільшуватися.

Характеристики:

  • Вітамін С в дозуванні 500 мг + від AB PRO допоможе впоратися організму з тренувальним стресом і підтримає імунітет.
  • Кількість капсул в упаковці: 60 шт.
  • Вага капсули: 0,66 г
  • Вміст вітаміну С в 1 капсулі: 564 мг
  • Харчова цінність 1 капсули: Білків - 0,0 г Жирів - 0,0 г Вуглеводів - 0,0 г
  • Енергетична цінність (калорійність) 1 капсули: 0,0 ккал (0,0 кДж).
  • Без ГМО

Спосіб вживання: вживати по 1 капсулі в день разом з прийомом їжі.

Виробник: EntherMeal

Вітаміни EntherMeal Imuno C Vitamin (ABPR74), 60 капсул купити за вигідною ціною 102 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Спортивные витамины и минералы таких виробників, як наприклад: EntherMeal в магазині terrasport.ua
Вітаміни EntherMeal Imuno C Vitamin (ABPR74), 60 капсул

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вітаміни EntherMeal Imuno C Vitamin (ABPR74), 60 капсул"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Спортивні вітаміни і мінерали

Давно мрієте зайнятися спортом? Вітаміни EntherMeal Imuno C Vitamin (ABPR74), 60 капсул буде Вашим першим кроком. В « Спортивні вітаміни і мінерали » є все, що необхідно спортсмену. Спортивні вітаміни і мінерали здивує Вас своєю якістю. Вітаміни та мінерали Solaray Cal-Mag Citrate, 180 veg caps (2022-10-2444) , Вітаміни та мінерали Solaray Cal-Mag Citrate, 180 veg caps (2022-10-2444) і Вітаміни та мінерали Solaray Cal-Mag Citrate, 180 veg caps (2022-10-2444) від знаменитих світових виробників 496 Ви знайдете в нашому розділі Спортивні вітаміни і мінерали . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Спортивні вітаміни і мінерали . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн