Гвинти для квадрокоптера Byrobot Drone Fighter DFX

КОД ТОВАРУ: 152400
  • Гвинти для квадрокоптера Byrobot Drone Fighter DFX
Гвинти для квадрокоптера Byrobot Drone Fighter DFX
Категорія: комплектуючі для DFX. Матеріал: пластик. Комплектація: чотири гвинти. Розмір: 4,57 см. Особливості: підходять для Byrobot Drone Fighter DFX; змінний комплект гвинтів; міцна конструкція.
Byrobot
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
115 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 15 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
DF-PS-2001B
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Гвинти для Byrobot Drone Fighter DFX - необхідно придбати як запасний змінний варіант. Встановлюються згідно з технічними вимогами: 2 гвинта з обертанням за годинниковою стрілкою, 2 гвинта - проти годинникової стрілки. Дуже вас врятує при поломці, якщо раптом сталося зіткнення під час бою, або ви погано освоїли управління дроном. Якщо у вас є змінні гвинти для дрона, ви легко і просто замініть їх і зможете далі насолоджуватися польотами.

особливості:
- підходять для Byrobot Drone Fighter DFX;
- змінний комплект гвинтів;
- міцна конструкція.

Характеристики:
Категорія: комплектуючі для DFX;
Матеріал: пластик;
Комплектація: чотири гвинти;
Розмір: 4,57 см.

Виробник: Byrobot (Корея).
Компанія Byrobot випускає високоякісні бойові дрони з унікальним алгоритмом і модулем на борту. За допомогою таких дорослих іграшок можна вести спостереження, проводити бої, отримати атмосферні дані в важкодоступних місцях і багато іншого

Гвинти для квадрокоптера Byrobot Drone Fighter DFX купити за вигідною ціною 115 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Радиоуправляемые квадрокоптеры таких виробників, як наприклад: Byrobot в магазині terrasport.ua
Гвинти для квадрокоптера Byrobot Drone Fighter DFX

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Гвинти для квадрокоптера Byrobot Drone Fighter DFX"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Радіокеровані квадрокоптера

Давно мрієте зайнятися спортом? Гвинти для квадрокоптера Byrobot Drone Fighter DFX буде Вашим першим кроком. В « Радіокеровані квадрокоптера » є все, що необхідно спортсмену. Радіокеровані квадрокоптера здивує Вас своєю якістю. Квадрокоптер з камерою Helicute H828HW, чорний , Квадрокоптер з камерою Helicute H828HW, чорний і Квадрокоптер з камерою Helicute H828HW, чорний від знаменитих світових виробників 5031 Ви знайдете в нашому розділі Радіокеровані квадрокоптера . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Радіокеровані квадрокоптера . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн