Вінок Triumph Tree Forest Frosted 45 см зелений

КОД ТОВАРУ: 125973
  • Вінок Triumph Tree Forest Frosted 45 см зелений
  • Вінок Triumph Tree Forest Frosted 45 см зелений - Фото №2
Вінок Triumph Tree Forest Frosted 45 см зелений
Тип: ялина. Вид: штучна. Матеріал голки: ПВХ. Кількість гілок: 140. Каркас; метал. Гілки: гнучка сталь, 5,2 мм. Розмір: 45 см. Колір: зелений. Особливості вінка: не втрачає свої голки, не змінює з часом колір; не є небезпечним для дітей і тварин; використані гіпоалергенні матеріали; укомплектована фірмовою коробкою для зберігання.
Edelman
КУПИТИ
ЦІНА:
1 636 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 218 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Зелений
Розмір
45 см
Вид дерева
Декоративне
Висота дерева
0,45 м
АРТИКУЛ
8717669551973
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вінок Triumph Tree Forest Frosted 45 см зелений є гарним святковим декором для будинку або офісу. Найголовніша перевага цього різдвяного прикраси це те, що воно не втрачає свої голки, виконані з м'якого, якісного матеріалу, який менш запалюється, ніж натуральне дерево. Конструкція вінка складається з металевої основи і гілочок. Після установки гілочки розпушується самостійно за короткий час. Вінок з часом не втрачає колір, а для зберігання складається в спеціальну фірмову коробку. Пухнасті гілочки матимуть більш ошатний вигляд, якщо їх прикрасити справжніми ялинковими іграшками.

Особливості вінка:

  - не втрачає свої голки, не змінює з часом колір;

  - не є небезпечним для дітей і тварин;

  - використані гіпоалергенні матеріали;

  - укомплектований фірмової коробкою для зберігання.

Характеристики:

  Тип: вінок різдвяний;

  Вид: штучний;

  Матеріал голки: ПВХ;

  Кількість гілок: 140;

Каркас: метал;

  Гілки: гнучка сталь, 4,5 мм;

  Розмір: 45 см;

  Колір: зелений;

Виробник: Triumph Tree (Голландія).

Бренд Triumph Tree є відомим представником голландської компанії Edelman BV Продукція торгової марки практично не має конкурентів, так як її якість говорить сама за себе. Товари Triumph Tree систематично проходять кілька видів контролю та щорічно стають лідерами продажів не тільки в Європі, але і у всьому світі.


Вінок Triumph Tree Forest Frosted 45 см зелений купити по реально виправданою вартості 1 636 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Елки искусственные таких брендів, як наприклад: Edelman в інтернет каталозі Терраспорт
Вінок Triumph Tree Forest Frosted 45 см зелений Вінок Triumph Tree Forest Frosted 45 см зелений - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вінок Triumph Tree Forest Frosted 45 см зелений"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Ялинки штучні

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Вінок Triumph Tree Forest Frosted 45 см зелений допоможе досягти мети. В « Ялинки штучні » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Ялинки штучні порадує Вас високою якістю. Сосна штучна Triumph Tree Edelman Icelandic Iridescent, 1,85 м (8711473061741) , Сосна штучна Triumph Tree Edelman Icelandic Iridescent, 1,85 м (8711473061741) і Сосна штучна Triumph Tree Edelman Icelandic Iridescent, 1,85 м (8711473061741) від кращих світових брендів 1493 Ви побачите в нашій категорії Ялинки штучні . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Ялинки штучні . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн