Вилка-гриль Coghlan's телескопічна

КОД ТОВАРУ: 27861
  • Вилка-гриль Coghlan's телескопічна
Вилка-гриль Coghlan's телескопічна
Особливості вилки: оригінальна і зручна форма, ідеальний вибір для любителів кемпінгу і пікніків, компактний розмір в складеному стані, якісний матеріал.
Coghlan's
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
55 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 7 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
9670
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вилка-гриль Coghlan's телескопічна - відмінно підійде для кемпінгу, активного відпочинку на природі або звичайного пікніка. Ця вилка не займе багато місця в сумці або рюкзаку, але з її допомогою Ви зможете посмажити, як м'ясо, так і овочі або рибу. Довжина вилки регулюється до 86 см. Також вона має закруглену ручку, щоб Вам було комфортніше провертати її.


Особливості вилки:
- оригінальна і зручна форма;
- ідеальний вибір для любителів кемпінгу і пікніків;
- компактний розмір в складеному стані;
- якісний матеріал.


Вилка-гриль Coghlan's телескопічна - корисний аксесуар для кемпінгу!


Характеристики:
Матеріал:
сталь із хромовим покриттям, дерево.
Довжина: до 86 см.


Виробник: Coghlan's (Канада).
Coghlan's - велика компанія з виробництва аксесуарів для туризму і відпочинку, що з'явилася на ринку в 1959 році. Спочатку компанія спеціалізувалася на виробництві газових приладів, потім до них додалися тостери для похідної кухні, асортимент розширюється до цього дня і вже становить понад 450 найменувань. Coghlan's - найбільший виробник аксесуарів для кемпінгу в Канаді і США.


Вилка-гриль Coghlan's телескопічна вибрати за доступною вартості 55 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Аксессуары для пикника таких брендів, як наприклад: Coghlan's в каталозі магазина Terrasport
Вилка-гриль Coghlan's телескопічна

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вилка-гриль Coghlan's телескопічна"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Аксесуари для пікніка

Давно хотіли зайнятися спортом? Вилка-гриль Coghlan's телескопічна - це Ваш перший крок. В « Аксесуари для пікніка » є все, що знадобиться спортсмену. Аксесуари для пікніка здивує Вас своєю оригінальністю. Набір спецій для барбекю Coghlan's Multi-Grill Spice Pack 0072 , Набір спецій для барбекю Coghlan's Multi-Grill Spice Pack 0072 і Набір спецій для барбекю Coghlan's Multi-Grill Spice Pack 0072 від кращих світових виробників 1132 Ви можете знайти в нашій категорії Аксесуари для пікніка . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Аксесуари для пікніка . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн