Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок

КОД ТОВАРУ: 78259
  • Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок
  • Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок - Фото №2
  • Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок - Фото №3
Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок
Акція! Подарунок * на вибір при покупці вибромассажера USA Style SS-553 (докладно в описі)! Особливості вибромассажера: електричний, тайський масаж / класичний масаж / точковий японський масаж, в комплекті 5 стрічок, ефективний, масаж сприяє розширенню судин / збільшення припливу лімфи / збагаченню клітин киснем, забезпечує зменшення проявів целюліту, безшумний режим роботи. Кількість спеціальних програм: 3: класичний / тайський / точковий японський масаж. Кількість швидкісних режимів: 6. У комплекті 5 стрічок: пряма "розслаблююча" / гольчатая "1000 пальчиків" / "шішечная" антицелюлітна стрічка / "перехресний" подвійна масажна стрічка / стрічка для рук.
USA Style
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
4 315 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 576 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
SS-553
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Акція! Подарунок * на вибір при покупці вибромассажера USA Style SS-553 (див. Нижче)!

Вібромасажер USA Style SS-553 допоможе досягти прекрасної фізичної форми, а щоденні заняття на ньому протягом 10 хв. приведуть до помітного ефекту - до збільшення працездатності, посиленню кровообігу, зникнення набряків і зменшення проявів целюліту.
Вібромасажер USA Style SS-553 оснащений п'ятьма різними стрічками, кожна з яких по-своєму впливає на тіло. Пряма «розслаблююча» стрічка хороша для розслабляючого масажу спини і стимулювання кровообігу в нижніх частинах тіла. При масажі шиї відбувається розслаблення плечових і шийних м'язів; игольчатая "1000 пальців" стрічка регулює виведення зайвої рідини з тканин; "шішечная" антицелюлітна стрічка стимулює підшкірне кровообіг і допомагає уникати скупчення рідини, яке викликає целюліт; "перехресний" подвійна масажна стрічка стимулює кровообіг в нижніх частинах тіла; стрічки для рук використовуються для релаксації і поліпшення тонусу м'язів рук.

Особливості вибромассажера:
- електричний;
- тайський масаж / класичний масаж / точковий японський масаж;
- в комплекті 5 стрічок;
- ефективний;
- масаж сприяє розширенню судин / збільшення припливу лімфи / збагаченню клітин киснем;
- забезпечує зменшення проявів целюліту;
- безшумний режим роботи.

Вібромасажер USA Style SS-553 - для всіх, хто цінує своє здоров'я і красу!

Характеристики:
Кількість спеціальних програм 3: класичний / тайський / точковий японський масаж.
Кількість швидкісних режимів: 6.
У комплекті 5 стрічок: пряма "розслаблююча" / игольчатая "1000 пальчиків" / "шішечная" антицелюлітна стрічка / "перехресний" подвійна масажна стрічка / стрічка для рук.

Гарантія: 12 місяців.

Збірка тренажера і доставка по Києву: безкоштовно.

Збірка здійснюється тільки за попереднім замовленням - за погодженням з менеджером.

Виробник: USA Style (США, зроблено в Китаї).
Компанія USA Style
займається виготовленням високоякісного кардіо-, силового, масажного обладнання та аксесуарів. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам. Тренажери USA Style призначені для ефективних тренувань в домашніх умовах. Всі товари цього виробника відрізняються надійністю і доступністю для всіх верств населення.

Ваш подарунок * на вибір:

подарунок 1

Обруч Здоров'я для схуднення 3 кг - особливість обруча полягає в нестандартній конструкції, вазі і спеціалізованих матеріалах. "Обруч Здоров'я" на порядок перевершує будь-який аналогічний гімнастичний обруч. В першу чергу за рахунок площі дотику поверхні обруча з тілом, також велике значення має вагу кільця. Обруч гнучкий і при поштовху тілом він прогинається і поглинає частину енергії, тому тренування стають, набагато ефективніше. При регулярних заняттях "Обручем Здоров'я" розщеплюються надлишки жиру в області талії, зменшується обсяг талії, зміцнюються м'язи живота, лучшается кровообіг, завдяки чому Ви зможете підтримувати Вашу фігуру стрункою і красивою.

 

подарунок 2

Ваги електронні (скляні) з малюнком - легкість суті і дизайну: зі стильними електронними вагами зі скла зважування стає приємним навіть на вигляд. Функція перекладу з кілограмів у фунти.


подарунок 3


Тренажер для зміцнення м'язів грудей і стегон Thigh Master - чудовий тренажер для використання будинку. Він допоможе жінкам поліпшити стану м'язів стегон, рук, грудей і преса. Ви самі можете налаштувати його на відповідний рівень навантаження, щоб тренування були максимально ефективними. Також даний тренажер може допомогти Вам прискорити процес скидання ваги.

* Під подарунком слід розуміти можливість придбати товар за 1 грн.




Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок підібрати і замовити по які завищеною вартістю 4 315 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Акции с подарками таких торгових марок, як наприклад: USA Style в онлайн каталозі Терра Спорт
Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок - Фото №2 Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок - Фото №3 Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно планували зайнятися фігурою? Вібромасажер USA Style SS-553 + подарунок допоможе на шляху до мети. В « Акції з подарунками » є все, що необхідно спортсмену. Акції з подарунками обрадує Вас високою якістю. Наушники спортивные Airon Zeus Sport Black , Наушники спортивные Airon Zeus Sport Black і Наушники спортивные Airon Zeus Sport Black від топових світових брендів 1668 Ви зможете побачити в нашій лінійці Акції з подарунками . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Акції з подарунками . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн