Вібромасажер HouseFit зі скляною опорою

КОД ТОВАРУ: 27007
  • Вібромасажер HouseFit зі скляною опорою
Вібромасажер HouseFit зі скляною опорою
Матеріал: метал, скло, пластик. Розмір: 77х45х117см. Вага: 20 кг. Максимальна вага користувача: 100 кг. Особливості вибромассажера: 6 режимів інтенсивності, 4 якісних масажних пояса, чудовий масаж у Вас вдома, перевірена якість.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
5 905 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 788 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ
АРТИКУЛ
15025
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Вібромасажер HouseFit зі скляною опорою - це відмінний вибір для будинку, так як він буде корисний всім членам сім'ї. У цій моделі є декілька режимів інтенсивності масажу, а також в комплекті поставляється 4 ремня: роликовий - для живота, талії і сідниць; одинарний - для стегон і сідниць; подвійний - для плечей, грудей і спини і антицелюлітний "1000 пальців".
Вібромасажер HouseFit зі скляною опорою допоможе Вам розслабитися ввечері і зняти напругу з найбільш важливих ділянок тіла. Цей вибромассажер має стильний дизайн і чудово впишеться в Вашу квартиру, або будинок.

Особливості вибромассажера:
- 6 режимів інтенсивності;
- 4 якісних масажних пояса;
- чудовий масаж у Вас вдома;
- перевірена якість.

Вібромасажер HouseFit зі скляною опорою - чудовий масаж у Вас вдома!

Характеристики:
Матеріал: метал, скло, пластик.
Розмір: 77х45х117 см.
Вага: 20 кг.
Максимальна вага користувача: 100 кг.
Колір: сірий / голубий.

Виробник: HouseFit.
HouseFit - американський виробник спортивного обладнання, який на ринку вже більше 45 років. За цей час компанія встигла досягти великих успіхів у вдосконаленні технологій виробництва спортивного інвентарю. Мільйони людей у всьому світі вибирають тренажери саме цієї компанії, через їх якості та розумної ціни.


Вібромасажер HouseFit зі скляною опорою купити за вигідною ціною 5 905 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Вибромассажеры для тела таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в онлайн магазині Терра Спорт
Вібромасажер HouseFit зі скляною опорою

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Вібромасажер HouseFit зі скляною опорою"

Переваги: доступная цена, компактный, хорошее качество сборки
Недоліки: не обнаружила
Коментар: С маленьким ребенком на походы в фитнес- клуб времени совсем нет, а привести фигуру в порядок очень хотелось, поэтому вибромассажер стал для меня отличным решением. Через пару недель результат заметил и муж, фигура стала более подтянутая , целюллит заметно уменьшился.
24 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Ольга
С маленьким ребенком на походы в фитнес- клуб времени совсем нет, а привести фигуру в порядок очень хотелось, поэтому вибромассажер стал для меня отличным решением. Через пару недель результат заметил и муж, фигура стала более подтянутая , целюллит заметно уменьшился.
24 Ноября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

Давно мрієте зайнятися спортом? Вібромасажер HouseFit зі скляною опорою буде Вашим першим кроком. В « Вібромасажери для тіла » є все, що необхідно спортсмену. Вібромасажери для тіла здивує Вас своєю якістю. Вібромасажер Vibra Tone , Вібромасажер Vibra Tone і Вібромасажер Vibra Tone від знаменитих світових виробників 6893 Ви знайдете в нашому розділі Вібромасажери для тіла . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Вібромасажери для тіла . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн