Ваги підлогові діагностичні Beurer BG 13

КОД ТОВАРУ: 77973
  • Ваги підлогові діагностичні Beurer BG 13
Ваги підлогові діагностичні Beurer BG 13
Особливості ваг: діагностичні, велика платформа з міцного скла, для визначення маси тіла / частки жиру / води / м'язової і кісткової маси в організмі, великий ЖК-дисплей, техніка включення: Tap-On, батарейки в комплекті, індикатор стану батарейки. Максимальна вага: 150 кг. Ціна поділки: 100 г. Кількість рівнів активності: 5. Дискретність показника жирової маси: 0,1%. Наявність детальної інструкції по застосуванню.
Beurer
КУПИТИ
ЦІНА:
1 777 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 237 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Максимальна вага
150 кг
Матеріал платформи
Скло
АРТИКУЛ
BG-13
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ваги діагностичні Beurer BG 13 можуть виконувати такі діагностичні функції: вимірювання ваги тіла, визначення жирової маси, визначення вмісту води в організмі, вимір м'язової маси, вимір кісткової маси. Вимірювання слід проводити тільки босоніж, підошви ніг можна злегка змочити, так як абсолютно сухі підошви можуть призводити до незадовільних результатів. Не слід вимірювати показники організму відразу ж після надмірних фізичних навантажень, тільки через кілька годин.
Ваги діагностичні Beurer BG 13 працюють за принципом аналізу біоелектричного опору (BIA). При цьому визначення процентного вмісту різних тканин відбувається всього за кілька секунд за допомогою невідчутного людиною, безпечного електричного струму. Використовуючи результат вимірювання електричного опору, ряду констант людського організму і індивідуальних характеристик людини (вік, зріст, стать, ступінь активності), можна визначити процентний вміст жирової тканини і інші параметри людського тіла. Чудовий сучасний дизайн цих ваг, зроблених на базі великої квадратної платформи, буде радувати ваш погляд.

Особливості ваг:
- діагностичні;
- велика платформа з міцного скла;
- для визначення маси тіла / частки жиру / води / м'язової і кісткової маси в організмі;
- великий ЖК-дисплей;
- техніка включення: Tap-On;
- батарейки в комплекті;
- 5 рівнів активності;
- 10 осередків пам'яті для користувачів;
- індикатор стану батарейки.

Ваги діагностичні Beurer BG 13 - для тих, хто піклується про своє здоров'я!

Характеристики:
Максимальна вага: 150 кг.
Ціна поділки: 100 г.
Кількість рівнів активності: 5.
Дискретність показника жирової маси: 0,1%.
Наявність детальної інструкції по застосуванню.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри та пульсоміри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Ваги підлогові діагностичні Beurer BG 13 купити по реально виправданою вартості 1 777 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Напольные весы таких брендів, як наприклад: Beurer в інтернет каталозі Терраспорт

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ваги підлогові діагностичні Beurer BG 13"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підлогові ваги

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ваги підлогові діагностичні Beurer BG 13 допоможе досягти мети. В « Підлогові ваги » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Підлогові ваги порадує Вас високою якістю. Ваги скляні Beurer GS 213 , Ваги скляні Beurer GS 213 і Ваги скляні Beurer GS 213 від кращих світових брендів 882 Ви побачите в нашій категорії Підлогові ваги . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Підлогові ваги . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн