Ваги підлогові Beurer PS 891

КОД ТОВАРУ: 78011
  • Ваги підлогові Beurer PS 891
Ваги підлогові Beurer PS 891
Особливості ваг: підлогові, ручна робота, унікальний дизайн, платформа з мозаїкою з скла і натурального каменю, який відновлює масажний ефект поверхні, великий ЖК-дисплей, індикація перевантаження, техніка включення Tap-on, автоматичне відключення, батарейки в комплекті. Розмір платформи: 31х32 см. Максимальна вага: 180 кг. Ціна поділки: 100 г.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
2 949 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 394 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Максимальна вага
180 кг
Матеріал платформи
Скло
АРТИКУЛ
PS 891
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ваги підлогові пластикові Beurer PS 891 відрізняються ультрасучасним дизайном, комфортністю, зручністю і простотою експлуатації. Поверхня великий платформи (31х32 см) покрита мозаїкою з скла і натурального каменю, і має відновлювальний та масажним ефектом для стоп. Стояти на таких вагах - справжнє задоволення. Результати зважування відображаються на великому екрані зверху. Максимальна вага користувача становить 180 кг.
Ваги підлогові пластикові Beurer PS 891 зручні тим також, що відключаються автоматично після завершення процедури зважування. Сучасний, дуже незвичайний дизайн цих ваг, їх практичність і простота використання не залишать вас байдужими.

Особливості ваг:
- підлогові;
- платформа з мозаїкою з скла і натурального каменю;
- відновлює масажний ефект поверхні;
- дуже великий ЖК-дисплей;
- індикація перевантаження;
- техніка включення Tap-on;
- автоматичне відключення;
- батарейки в комплекті.

Ваги підлогові пластикові Beurer PS 891 - комфорт, практичність, якість!

Характеристики:
Розмір платформи: 31х32 см.
Максимальна вага: 180 кг.
Ціна поділки: 100 г.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Ваги підлогові Beurer PS 891 вибрати за доступною вартості 2 949 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Напольные весы таких брендів, як наприклад: Beurer в каталозі магазина Terrasport
Ваги підлогові Beurer PS 891

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ваги підлогові Beurer PS 891"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підлогові ваги

Давно хотіли зайнятися спортом? Ваги підлогові Beurer PS 891 - це Ваш перший крок. В « Підлогові ваги » є все, що знадобиться спортсмену. Підлогові ваги здивує Вас своєю оригінальністю. Ваги підлогові дитячі Beurer JGS 22 , Ваги підлогові дитячі Beurer JGS 22 і Ваги підлогові дитячі Beurer JGS 22 від кращих світових виробників 882 Ви можете знайти в нашій категорії Підлогові ваги . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Підлогові ваги . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн