Ваги підлогові Beurer GS 420

КОД ТОВАРУ: 77996
  • Ваги підлогові Beurer GS 420
Ваги підлогові Beurer GS 420
Особливості ваг: підлогові, велика скляна платформа, плоска конструкція, індикація перевантаження, зберігають останній результат / відображають різницю у вазі, автоматичне відключення, батарейки в комплекті. Максимальна вага: 150 кг. Ціна поділки: 50 м Розмір цифр на дисплеї: 4,5 см.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
1 659 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 221 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Максимальна вага
150 кг
Матеріал платформи
Скло
АРТИКУЛ
GS 420
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ваги підлогові Beurer GS 420 відрізняються сучасним елегантним дизайном, якому властива геометрична строгість форми і декору. Ваги виконані з міцного скла, але їх товщина при цьому залишається максимально плоскою. Панель годин має приємний світло-сірий колір, вона витончено декорована невеликими заглибленнями геометричної форми. У верхній частині панелі розташований досить великий дисплей, на якому відображаються результати зважування.
Ваги підлогові Beurer GS 420 зберігають останній результат зважування і відображають різницю у вазі. Вони займають мало місця і не вимагають особливого догляду. Для того, щоб вони залишалися чистими, їх досить протирати мокрою серветкою, але ні в якому разі не мити під проточною водою. Перед зважуванням ваги слід встановити на рівну поверхню, це необхідна умова для точного вимірювання.

Особливості ваг:
- підлогові;
- велика скляна платформа;
- плоска конструкція;
- індикація перевантаження;
- зберігають останній результат / відображають різницю у вазі;
- автоматичне відключення;
- батарейки в комплекті.

Ваги підлогові Beurer GS 420 - стиль, витонченість, точність!

Характеристики:
Максимальна вага: 150 кг.
Ціна поділки: 50 м
Розмір цифр на дисплеї: 4,5 см.


Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри і пульсометри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Ваги підлогові Beurer GS 420 купити за вигідною ціною 1 659 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Напольные весы таких торгових марок, як наприклад: Beurer в електронному каталозі Терраспорт
Ваги підлогові Beurer GS 420

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ваги підлогові Beurer GS 420"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Підлогові ваги

Давно мрієте зайнятися спортом? Ваги підлогові Beurer GS 420 буде Вашим першим кроком. В « Підлогові ваги » є все, що необхідно спортсмену. Підлогові ваги здивує Вас своєю якістю. Ваги підлогові Beurer GS 360 3D , Ваги підлогові Beurer GS 360 3D і Ваги підлогові Beurer GS 360 3D від знаменитих світових виробників 882 Ви знайдете в нашому розділі Підлогові ваги . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Підлогові ваги . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн