Ваги кухонні Beurer KS 800

КОД ТОВАРУ: 98673
  • Ваги кухонні Beurer KS 800
Ваги кухонні Beurer KS 800
Тип: кухонні ваги.   Вид: електронні.   Тип управління: сенсорний.   Тип дисплея: ЖК.   Максимальна вага: 5 кг.   Колір білий.
Beurer
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
3 899 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 521 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
KS 800
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Цінне придбання для справжніх господинь -   Ваги кухонні Beurer KS 800. Під час приготування страв, особливо на велику компанію, щоб досягти такого ж результату, як і в рецепті, необхідно точно виміряти вагу інгредієнтів. Звичайно ж, важливо, щоб ваги показували точний результат. Саме   Ваги кухонні Beurer KS 800   покажуть чітко, безпомилково, і цим позитивно вплинуть на якість страви.   Ваги дуже практичні і компактні, не помиляються в показаннях і можуть максимально зважити не більше 5 кг. Кнопки сенсорні з підсвічуванням, що дозволить чітко побачити результат.   Ваги кухонні Beurer KS 800 виготовлені з якісного і міцного скла, так що не переживайте, термін служби їх буде тривалий.

 

особливості:

- дуже компактні, не займають багато місця;

- ваги мають невеликий дисплей з підсвічуванням, на якому видно результати зважування.

 

Ваги кухонні Beurer KS 800   -   для тих, хто цінує точність!

 

Характеристики:

Тип:   кухонні ваги;

вид:   електронні;

Тип управління:   сенсорний;

Тип дисплея:   ЖК;

Максимальна вага:   5 кг;

колір:   білий.

 

Виробник:   Beurer (Німеччина).

Компанія, яка випускає не тільки найточніші і різнопланові ваги, але і електрогрілки, тонометри, зволожувачі повітря та інші необхідні речі, які спрощують наше життя.

 


Ваги кухонні Beurer KS 800 купити по реально виправданою вартості 3 899 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Бытовая техника таких брендів, як наприклад: Beurer в інтернет каталозі Терраспорт
Ваги кухонні Beurer KS 800

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ваги кухонні Beurer KS 800"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Побутова техніка

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Ваги кухонні Beurer KS 800 допоможе досягти мети. В « Побутова техніка » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Побутова техніка порадує Вас високою якістю. Ваги кухонні Beurer KS 19 Ice-cream , Ваги кухонні Beurer KS 19 Ice-cream і Ваги кухонні Beurer KS 19 Ice-cream від кращих світових брендів 1825 Ви побачите в нашій категорії Побутова техніка . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Побутова техніка . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн