Ваги кухонні Beurer KS 22

КОД ТОВАРУ: 77967
  • Ваги кухонні Beurer KS 22
Ваги кухонні Beurer KS 22
Особливості ваг: кухонні, багатошаровий дизайн, компактні, зручні, якісні, платформа з якісної сталі, автоматичне відключення, можливість перемикання г / унції. Максимальна вага: 3 кг. Ціна розподілу: 1 м Платформа: 11x11 см. Габарити: 11,5x17x2,7 см. Величина дисплея: 4,5x1,6 см. Розмір цифр: 1,5 см. В комплекті літієва батарейка 1x3 В типу CR2032.
Beurer
КУПИТИ
ЦІНА:
1 289 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 172 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

АРТИКУЛ
ks22
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ваги кухонні Beurer KS 22 служать для зважування харчових продуктів, сприяючи, таким чином, контролювання харчування. Вага продуктів на цих терезах вказується з кроком в 1 м Для зважування потрібно всього лише покласти продукт на поверхню ваг і на індикаторі з'явиться його вага з точністю до 1 м
Ваги кухонні Beurer KS 22 без зібрані на маленькій платформі (11х11 см) відрізняються гранично простим механізмом роботи, вони безсумнівно зроблять ваш щоденний побут веселіше і простіше. Такі ваги займуть гідне місце на кухонній полиці. Вони можуть стати хорошим подарунком будь-якій господині.


Особливості ваг:
- кухонні;
- багатошаровий дизайн;
- компактні;
- зручні;
- якісні;
- платформа з якісної сталі;
- автоматичне відключення;
- можливість перемикання г / унції.

Ваги кухонні Beurer KS 22 - зручність, точність, простота!

Характеристики:
Максимальна вага: 3 кг.
Ціна розподілу: 1 м
Платформа: 11x11 см.
Габарити: 11,5x17x2,7 см.
Величина дисплея: 4,5x1,6 см.
Розмір цифр: 1,5 см.
У комплекті літієва батарейка 1x3 В типу CR2032.

Виробник: Beurer (Німеччина).

Beurer - європейський лідер у виробництві техніки для здоров'я і комфорту.
Підлогові і кухонні ваги, масажери для тіла і для ніг, електрогрілки та прилади для косметології, термометри, тонометри та пульсоміри. Завдяки широкому якісному асортименту Бойрер є ідеальним комплексним постачальником техніки для здоров'я і комфорту.


Ваги кухонні Beurer KS 22 купити за вигідною ціною 1 289 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Бытовая техника таких торгових марок, як наприклад: Beurer в онлайн магазині Терра Спорт
Ваги кухонні Beurer KS 22

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ваги кухонні Beurer KS 22"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Побутова техніка

Давно мрієте зайнятися спортом? Ваги кухонні Beurer KS 22 буде Вашим першим кроком. В « Побутова техніка » є все, що необхідно спортсмену. Побутова техніка здивує Вас своєю якістю. Ваги кухонні Beurer KS 27 , Ваги кухонні Beurer KS 27 і Ваги кухонні Beurer KS 27 від знаменитих світових виробників 1825 Ви знайдете в нашому розділі Побутова техніка . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Побутова техніка . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн