Ваги для немовлят Beurer BY 80

КОД ТОВАРУ: 132034
  • Ваги для немовлят Beurer BY 80
Ваги для немовлят Beurer BY 80
Тип ваг: для зважування немовлят. Максимально допустима вага: 20 кг. Ціна поділки (дискретність): 5 м Розміри: 55х31х5,3 см. Вага: 0,475 кг.
Beurer
КУПИТИ
ЦІНА:
4 179 грн
Статус: Есть на складе
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 558 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
АРТИКУЛ
BY 80
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Ваги для немовлят Beurer BY 80 з підвищеною вимірювальної точністю в межах 5 г дозволить вам легко визначати кількість випитого дитиною грудного молока. Ваги оснащені спеціальною функцією, яка контролює процес зважування і здійснює його в момент найменшої рухливості малюка, що дає найточніший результат. При цьому, завдяки функції тари зважування проводиться без урахування ваги пелюшки. Через 20 сек. після зважування ваги автоматично відключаються, що дозволяє економити електроенергію.
Ваги для немовлят Beurer BY 80 розраховані на зважування дитини, вага якого не перевищує 20 кг. Дуже прості у використанні. Проводять зважування протягом 20 сек. Результат відображається на невеликому дисплеї. Такі ваги просто незамінні в будинку, де піклуються про здоров'я малюка. Вони дуже симпатичні, зручні і легкі. Вага: 475 г.

особливості:
- для зважування немовляти;
- підвищена вимірювальна точність;
- дискретність (ціна) поділу: 5 г;
- легкі, малогабаритні;
- прості у використанні;
- енергозберігаюча функція;
- функція тари здійснює зважування без урахування ваги пелюшки;
- дуже симпатичний дизайн.

Характеристики:
Тип ваг: для зважування немовлят.
Максимально допустима вага: 20 кг.
Ціна поділки (дискретність): 5 м
Розміри: 55х31х5,3 см.
Вага: 0,475 кг.

Виробник: Beurer (Німеччина).
Beurer - відомий німецький виробник техніки для дому, масажерів різної модифікації, медичного і косметичного обладнання. Все що випускаються цим брендом товари користуються попитом у багатьох європейських країнах. За майже столітню історію свого перебування на міжнародному ринку Beurer завоював відмінну репутацію.

Ваги для немовлят Beurer BY 80 купити по які завищеною вартістю 4 179 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Разное для детей таких брендів, як наприклад: Beurer в каталозі Терра Спорт
Ваги для немовлят Beurer BY 80

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Ваги для немовлят Beurer BY 80"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Різне для дітей

Давно планували зайнятися фігурою? Ваги для немовлят Beurer BY 80 буде Вашим першим кроком. В « Різне для дітей » знайдеться все, що Вам знадобиться. Різне для дітей здивує Вас своєю якістю. Килимок туристичний дитячий розвиваючий 8 мм (Україна) , Килимок туристичний дитячий розвиваючий 8 мм (Україна) і Килимок туристичний дитячий розвиваючий 8 мм (Україна) від знаменитих світових виробників 1181 Ви зможете побачити в нашій категорії Різне для дітей . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Різне для дітей . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн