Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30

КОД ТОВАРУ: 248391
  • Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30
  • Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30 - Фото №2
  • Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30 - Фото №3
  • Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30 - Фото №4
Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30
Рівнів навантаження: 32. Вага махового колеса: 9 кг. Максимальна вага користувача: 150 кг. Тип посадки: вертикальний. Система навантаження: електромагнітна. Харчування: від мережі (220 В). Дисплей: LED, 5,5 дюйма. Сидіння: регульоване по горизонталі і вертикалі. Кермо: регульований. Програми: 13. Функції на екрані: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс. Довжина: 109 см. Ширина: 54 см. Висота: 149 см. Вага: 40 кг. Вимірювання пульсу: є. Транспортувальні ролики: є. Тримач для пляшки: є. Тримач для планшета: є.
OMA Fitness
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
18 490 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 2468 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Система навантаження 
електромагнітна
Максимальна вага користувача, кг
150
Вага маховика, кг
9
Рівні навантаження
32
АРТИКУЛ
EXEED B30
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велотренажер вертикальний OMA Fitness (EXEED B30) - домашній помічник в досягненні і підтримці ідеальної фігури, здоров'я і витривалості. Він призначений для кардіонагрузок, що дозволяють скинути вагу, поліпшити м'язовий тонус або зміцнити ноги. Тренажер має 13 готових програм тренування і можливість ручного налаштування, а також передбачає вибір з 32 рівнів навантаження, тому підходить для людей різного віку і підготовки. Дана модель велотренажера витримує вагу до 150 кг і працює плавно і ефективно, використовуючи 9-кілограмовий махове колесо і можливість регулювання сидіння і педалей. Безпека для здоров'я гарантується, окрім великого вибору програм, також виміром пульсу. А інформація про тривалість тренування, швидкості руху, витрачені калорії і відстані висвічується на LED-екрані розміром 5,5 дюйма.

особливості:

  • нескользящие педалі;
  • горизонтальна і вертикальна регулювання сидіння;
  • технології Bluetooth, iConsole;
  • LED-екран розміром 5,5 дюйма;
  • наявність підставки для планшета;
  • датчики вимірювання пульсу.

Характеристики:
Рівнів навантаження: 32;
Вага махового колеса: 9 кг;
Максимальна вага користувача: 150 кг;
Тип посадки: вертикальний;
Система навантаження: електромагнітна;
Харчування: від мережі (220 В);
Дисплей: LED, 5,5 дюйма;
Сидіння: регульоване по горизонталі і вертикалі;
Кермо: регульований;
Програми: 13;
Функції на екрані: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс;
Довжина: 109 см;
Ширина: 54 см;
Висота: 149 см;
Вага: 40 кг;
Вимірювання пульсу: є;
Транспортувальні ролики: є;
Тримач для пляшки: є;
Тримач для планшета: є.

Виробник: OMA Fitness (Китай).
Компанія OMA Fitness займається виробництвом кардиотренажеров різного рівня, а також виготовленням спортивного обладнання з 2001 року. Серед товарів, які зарекомендували себе, можна відзначити бігові доріжки, велотренажери та орбітреки, що відрізняються прекрасним якістю за доступною ціною. Виробник орієнтується на підвищення продуктивності товару при зниженні електроспоживання обладнання, тому придбання тренажера стане дуже вигідним вкладенням в своє здоров'я. На даний момент товари бренду експортуються в понад 50-ти країн по всьому світу.


Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30 вибрати за доступною вартості 18 490 грн в каталозі магазина спорттоварів Terrasport. Купуйте Моторні човни зі сланевим підлогою, Моторні човни з настіловим (Air-Deck) підлогою з доставкою в Києві, а також: Кривому Розі, Миколаєві, Маріуполі і в інших регіонах України. Також вибирайте Велотренажеры таких брендів, як наприклад: OMA Fitness в каталозі магазина Terrasport
Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30 Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30 - Фото №2 Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30 - Фото №3 Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно хотіли зайнятися спортом? Велотренажер вертикальний OMA Fitness EXEED B30 - це Ваш перший крок. В « Велотренажери » є все, що знадобиться спортсмену. Велотренажери здивує Вас своєю оригінальністю. Велотренажер Fitex RU500 , Велотренажер Fitex RU500 і Велотренажер Fitex RU500 від кращих світових виробників 142 Ви можете знайти в нашій категорії Велотренажери . У спортивному онлайн-каталозі Terrasport представлений величезний асортимент продуктів Велотренажери . Замовляйте з блискавичною доставкою в Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь і в усі міста України боксерські рукавички.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн