Велотренажер ProForm 225 CSX

КОД ТОВАРУ: 131670
  • Велотренажер ProForm 225 CSX
  • Велотренажер ProForm 225 CSX - Фото №2
  • Велотренажер ProForm 225 CSX - Фото №3
  • Велотренажер ProForm 225 CSX - Фото №4
Велотренажер ProForm 225 CSX
Тип: велотренажер вертикальний. Розмір: 88 х 55 х 147 см. Вага: 34 кг. Вага користувача: до 130 кг. Вага маховика: 8 кг. Рівні навантаження: 20.
ProForm
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
25 805 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3445 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Максимальна вага користувача, кг
130
Вага маховика, кг
8
Рівні навантаження
20
АРТИКУЛ
PFEVEX74016
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велотренажер вертикальний ProForm 225 CSX - багатофункціональна модель, яка підійде новачкам і професіоналам для виконання кардіотреніровки в домашніх умовах. Амортизуюче сидіння тренажера регулюється по вертикалі і горизонталі, має спеціальну форму, що забезпечує комфортне виконання вправ незалежно від індивідуальних анатомічних параметрів людини. Меню тренажера містить 20 програм тренування з автоматичним регулюванням рівнів опору, які плавно переходять під час роботи. Безшумне магнітне опір маховика забезпечує стійкий і м'який хід педалей. В консоль вмонтований круглий LЕD лічильник, який показує параметри пульсу, контактні датчики вбудовані в рукоятки. Широкі педалі з фіксуючими ременями забезпечують надійне зчеплення з підошвою, допоможуть зручно зафіксувати стопу. В консоль також вбудований вентилятор з двома рівнями конвекції і утримувач для пляшки з водою для запобігання перегріву під час тренування. Тренажер сумісний з МР3 плеєром і IPod, є можливість синхронізації з додатком іFit, яке виконує функції віртуального тренера в режимі реального часу. Для фіксації гаджета в консоль вбудований тримач для планшета, під час тренування можна відтворювати улюблені треки або переглядати відео.

особливості:

- ергономічна модель;

- 20 режимів тренування;

- Амортизуюче сидіння;

- широкі педалі з ремінцем;

- тримач для пляшок;

- вентилятор;

- круглий LЕD лічильник;

- сумісність з МР3;

- віртуальний тренер іFit;

- система компенсації нерівності поверхні;

- транспортувальні ролики.

Характеристики:

Тип: велотренажер вертикальний;

Розмір: 88 х 55 х 147 см;

Вага: 34 кг;

Вага користувача: до 130 кг;

Вага маховика: 8 кг;

Рівні навантаження: 20.

Виробник: ProForm (США)

Компанія ProForm більше 30 років займається дистрибуцією електротренажеров по всьому світу. Бренд є складовою сімейства американської корпорації ICON Health & Fitness, і вже давно завоював репутацію кращого виробника домашніх кардіотренажерів.


Велотренажер ProForm 225 CSX купити за вигідною ціною 25 805 грн в інтернет магазині товарів для спорту Terra Sport. Вибирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших містах України. Також Ви можете знайти Велотренажеры таких виробників, як наприклад: ProForm в магазині terrasport.ua
Велотренажер ProForm 225 CSX Велотренажер ProForm 225 CSX - Фото №2 Велотренажер ProForm 225 CSX - Фото №3 Велотренажер ProForm 225 CSX - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер ProForm 225 CSX"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Велотренажер ProForm 225 CSX буде Вашим першим кроком. В « Велотренажери » є все, що необхідно спортсмену. Велотренажери здивує Вас своєю якістю. Велотренажер Finnlo Exum , Велотренажер Finnlo Exum і Велотренажер Finnlo Exum від знаменитих світових виробників 142 Ви знайдете в нашому розділі Велотренажери . У спортивному онлайн-магазині terrasport.ua представлений величезний асортимент товарів Велотренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн