Велотренажер професійний HouseFit PHB 002R

КОД ТОВАРУ: 76076
  • Велотренажер професійний HouseFit PHB 002R
Велотренажер професійний HouseFit PHB 002R
Особливості тренажера: магнітна система навантаження, горизонтальний, професійний, харчування від мережі 220 В, широкий діапазон налаштувань положення сидіння по горизонталі, комфортні м'які спинка сидіння, наявність транспортувальних коліс, ручний режим управління, автоматичні вбудовані тренувальні програми, комп'ютер, великий кольоровий ЖК дисплей. Сучасна 16-рівнева електронна система магнітної навантаження. Вага маховика: 7 кг. Тренувальні програми: 12 вбудованих автоматичних / 4 індивідуальні призначені для користувача програми / 4 кардіопрограмм цільового серцевого ритму / програма постійного опору. Габарити: 1,5х0,62х1,39 м. Вага тренажера: 61 кг. Максимально допустима вага користувача: 150 кг. Функції комп'ютера: режим сканування, час, дистанція, витрачені калорії, швидкість.
HouseFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
30 700 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 4098 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Максимальна вага користувача, кг
150
Вага маховика, кг
7
Рівні навантаження
16
АРТИКУЛ
11075
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велотренажер професійний HouseFit PHB 002R відноситься до типу горизонтальних велотренажерів, в першу чергу відрізняються наявністю зручного і досить великого крісла, що дозволяє користувачеві не сидіти, а напівлежати, знижуючи, таким чином, навантаження на хребет і шию. Під час тренування на горизонтальному велотренажері не обов'язково триматися за кермо, адже зручне регульоване крісло гарантує вам стійке положення.
Велотренажер професійний HouseFit PHB 002R оснащений 12 вбудованими тренувальними програмами, серед яких: 4 індивідуальні призначені для користувача програми, програма постійного опору і 4 кардіопрограмм цільового серцевого ритму. В рукоятки велотренажера інтегровані датчики пульсу, які дозволять вам стежити за частотою серцевих скорочень. На більшій дисплеї з підсвічуванням ви зможете побачити поточні дані тренування: режим сканування, час, дистанція, витрачені калорії, швидкість, кількість оборотів в хвилину, пульс, потужність, а також контроль серцевого ритму, фітнес-оцінка, індекс маси тіла і жироанализатор.

Особливості тренажера:
- горизонтальний;
- професійний;
- живлення від мережі 220 В;
- широкий діапазон налаштувань положення сидіння по горизонталі;
- комфортні м'які спинка сидіння;
- наявність транспортувальних коліс;
- ручний режим управління;
- автоматичні вбудовані тренувальні програми;
- комп'ютер;
- великий кольоровий ЖК дисплей.


Велотренажер професійний HouseFit PHB 002R - для комфортних тренувань!

Характеристики:
Сучасна 16-рівнева електронна система магнітної навантаження.
Вага маховика: 7 кг.
Тренувальні програми: 12 вбудованих автоматичних / 4 індивідуальні призначені для користувача програми / 4 кардіопрограмм цільового серцевого ритму / програма постійного опору. Габарити: 1,5х0,62х1,39 м.
Вага тренажера: 61 кг.
Максимально допустима вага користувача: 150 кг.
Функції комп'ютера: режим сканування, час, дистанція, витрачені калорії, швидкість, кількість оборотів в хвилину, пульс, потужність, а також контроль серцевого ритму, фітнес-оцінка, індекс маси тіла і жироанализатор.

Гарантія: 6 місяців.

Товар сертифікований!
Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!

Виробник: HouseFit (США).
Компанія HouseFit заснована в 1979 році з метою виробництва спеціальних тренажерів для будинку. З моменту заснування донині виробництво грунтується на сучасних технологічних рішеннях.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Велотренажер професійний HouseFit PHB 002R купити за вигідною ціною 30 700 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Велотренажеры таких торгових марок, як наприклад: HouseFit в електронному каталозі Терраспорт
Велотренажер професійний HouseFit PHB 002R

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер професійний HouseFit PHB 002R"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Велотренажер професійний HouseFit PHB 002R буде Вашим першим кроком. В « Велотренажери » є все, що необхідно спортсмену. Велотренажери здивує Вас своєю якістю. Велотренажер горизонтальний Hammer Comfort XTR , Велотренажер горизонтальний Hammer Comfort XTR і Велотренажер горизонтальний Hammer Comfort XTR від знаменитих світових виробників 142 Ви знайдете в нашому розділі Велотренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велотренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн