Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M

КОД ТОВАРУ: 76337
  • Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M
  • Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - Фото №2
  • Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - Фото №3
  • Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - Фото №4
  • Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - Фото №5
  • Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - Фото №6
Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M
Максимальна вага користувача: 130 кг. Система навантаження: магнітна. Вага маховика: 10 кг. Навантаження: 24 рівнів. Особливості велотренажера: сенсорні датчики вимірювання пульсу на рукоятках, регулювання кута нахилу керма, сидіння регульоване по горизонталі і вертикалі, підставка для аксесуарів, транспортувальні ролики і компенсатори нерівності підлоги.
Torneo
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
8 322 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 1111 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Максимальна вага користувача, кг
130
Вага маховика, кг
10
Рівні навантаження
24
АРТИКУЛ
B-507M
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M чудовий тренажер для тренування в домашніх умовах. Ця модель дозволяє без труднощів подолати навантаження і з комфортом домогтися кінцевого результату: чи хочете Ви спалити зайві калорії, домогтися тонусу м'язів або натренувати ваше серце - Torneo Jazz буде відмінним помічником на шляху до здорового способу життя.
Маса маховика 10 кг, що забезпечує більш плавне обертання педалей. Регулювання навантаження здійснюється зміною сили магнітного поля, прикладеного до маховика, шляхом зміни відстані між магнітом і маховиком.
Магнітна система навантаження дає безшумну і більш плавну роботу за рахунок відсутності тертя ременя про маховик, а також усуває необхідність у зовнішніх джерелах живлення. Велика кількість фіксованих рівнів навантаження допоможуть більш плавно регулювати прикладене зусилля.
Регульоване сидіння дає можливість настройки тренажера під користувачів різного зросту і з різними пропорціями частин тіла. Вмонтовані в опори тренажера регулятори висоти дозволяють вирівняти тренажер щодо статі і усунути хитання тренажера при установці на недостатньо рівній поверхні. Також в опори вмонтовані ролики, що дозволяє переміщати тренажер без зайвих зусиль.
Спеціальний датчик-пластина розташований на поручнях тренажера знімає показання серцевого ритму і передає їх на комп'ютер. Відсутність додаткових проводів покращує точність вимірювання пульсу в порівнянні з датчиком типу «кліпса». Тренувальний комп'ютер може відображати широкий перелік параметрів тренування (як в скануючому режимі, так і окремо). Додатково на екрані може відображатися профіль навантаження, відповідний заданою програмою, а також інші індикатори, що дозволяють контролювати хід тренування.

Додаткові функції комп'ютера:
Жироанализатор - функція, оцінює ступінь повноти користувача з урахуванням його росту, ваги і статі. У розширеному варіанті включає в себе розрахунок коефіцієнта BMI (Body Mass Index, індекс маси тіла) в умовних одиницях від 1 до 100, коефіцієнта BMR (Basal Methabolism Rate, рівень енергоспоживання спокою) в кКал, процентного вмісту жиру в організмі. Дозволяє користувачеві об'єктивно оцінювати зниження жирових відкладень у міру продовження занять на тренажері.
Фітнеc-тест - функція, за швидкістю відновлення нормального значення пульсу після тренування дозволяє користувачеві об'єктивно оцінювати поліпшення стану серцево-судинної системи у міру продовження занять на тренажері. Використовується умовна шкала від 1 (відмінно) до 6 (погано).
Невеликі розміри дозволяють розмістити тренажер в приміщенні при нестачі площі, а мала вага - без проблем транспортувати всередині приміщення. Крім того, можливість складати тренажер в той час, коли Ви на ньому не займаєтеся, дає додаткову зручність при зберіганні.
особливості:
-
24 рівня навантаження;
- сенсорні датчики вимірювання пульсу на рукоятках;
- регулювання кута нахилу керма;
- сидіння регульоване по горизонталі і вертикалі;
- підставка для аксесуарів;
- транспортувальні ролики і компенсатори нерівності підлоги.
Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - улюблений тренажер для всієї родини!
Функції комп'ютера:
- час тренування;
- пройдена дистанція;
- швидкість;
- рівень навантаження;
- швидкість обертання педалей;
- витрата калорій;
- пульс;
- контроль за верхньою межею пульсу;
- температура в приміщенні;
- фітнес-тест;
- жироанализатор.
Характеристики:
Магнітна система навантаження.
Вага маховика: 10 кг.
Навантаження: 24 рівня.
Регулювання навантаження: електронна.
Розмір велотренажера: 94х51х130 cм.
Вага тренажера: 35 кг.
Максимальна вага користувача: 130 кг.
Ростовка: 145-200 см.
Гарантія: 18 місяців (5 років на раму).
Товар сертифікований!
Збірка * велотренажера кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!
Виробник: Torneo (Італія).
Продукція Torneo була розроблена кращими італійськими фахівцями в області конструювання спортивних тренажерів і товарів для фітнесу. Саме тому тренажери Torneo виділяються із загальної маси своїм стильним і сучасним дизайном. Компактність тренажерів - також результат роботи досвідчених дизайнерів. Виробник тренажерів - Тайвань, що дозволяє досягти відповідних цін на тренажери при відмінній якості. Постійний строгий контроль якості продукції забезпечує надійність експлуатації.
* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.

Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M купити за вигідною ціною 8 322 грн в онлайн магазині товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Дитячі рюкзаки рожевого кольору, Дитячі рюкзаки червоного кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Велотренажеры таких торгових марок, як наприклад: Torneo в онлайн магазині Терра Спорт
Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - Фото №2 Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - Фото №3 Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - Фото №4 Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - Фото №5 Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M - Фото №6

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно мрієте зайнятися спортом? Велотренажер магнітний Torneo Jazz B-507M буде Вашим першим кроком. В « Велотренажери » є все, що необхідно спортсмену. Велотренажери здивує Вас своєю якістю. Велотренажер USA Style Fitness Tuner T1500 , Велотренажер USA Style Fitness Tuner T1500 і Велотренажер USA Style Fitness Tuner T1500 від знаменитих світових виробників 142 Ви знайдете в нашому розділі Велотренажери . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Велотренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн