Велотренажер магнітний Interfit Speed Max K.10

КОД ТОВАРУ: 92493
  • Велотренажер магнітний Interfit Speed Max K.10
  • Велотренажер магнітний Interfit Speed Max K.10 - Фото №2
Велотренажер магнітний Interfit Speed Max K.10
Тип: магнітні. Рівні навантаження: 8. Вага маховика: 6 кг. Максимальна вага користувача: 100 кг. Вимірювання пульсу: є. Дисплей: є. Показання дисплея: швидкість, дистанція, час, калорії, пульс в звичайному і скануючому режимі. Додатково: регулювання керма і сидіння. Розміри: 93x54x130 см. Вага: 25 кг.
InterFit
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
4 505 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 601 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
магнітна
Максимальна вага користувача, кг
100
Вага маховика, кг
6
Рівні навантаження
8
АРТИКУЛ
K.10/K8610
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Interfit Speed Max - велотренажер для фітнесу з магнітним типом навантаження (8 рівнів). Даний тренажер створено для кардіо тренувань, які позитивно впливають на дихальну систему, підтримуючи при цьому організм в хорошій фізичній формі і допомагаючи позбавлятися від зайвої ваги. Допустима маса користувача Interfit Speed Max - до 100 кг.

Даний велотренажер Interfit володіє цифровим дисплеєм, так що ви без зайвих зусиль зможете в усьому розібратися і користуватися тренажером по максимуму. Speed Max працює плавно і практично безшумно, має привабливий дизайн і плавним ходом педалей. В кермо тренажера інтегрований датчик пульсу, так що ви зможете спостерігати за своїм станом. Сидіння велотренажера Speed Max регулюється на всі боки: вгору, вниз, вперед і назад, також можна регулювати кут нахилу керма.

Особливості велотренажера:
- магнітний;
- вага користувача (max) - 100 кг;
- сидіння і кут нахилу керма регулюються;
- безшумність роботи;
- датчики пульсу;
- 8 рівнів навантаження.

Велотренажер магнітний Interfit Speed Max K.10 - тренуйся з задоволенням!

Характеристики:
Тип: магнітні;
Рівні навантаження: 8;
Вага маховика: 6 кг;
Максимальна вага користувача: 100 кг;
Вимірювання пульсу: є;
Дисплей: є;
Показання дисплея: швидкість, дистанція, час, калорії, пульс в звичайному і скануючому режимі;
Додатково: регулювання керма і сидіння;
Розміри: 93x54x130 см;
Вага: 25 кг.

Виробник: Interfit (Тайвань).
Компанія Interfit виробляє широкий асортимент спортивного обладнання високої якості. Надійна конструкція і стильний дизайн - головні відмінні риси тренажерів від Interfit. Орбітреки, мультитреки, бігові доріжки і велотренажери від Interfit забезпечать ефективні кардіо тренування, а за допомогою фітнес-станцій, лавок для преса, грифів, силових штанг і стійок в короткі терміни ви зможете набрати м'язову масу і поліпшити свої силові показники. Також Interfit пропонує лінійку тренажерів для дітей, які вже з дитинства звикнуть до спорту і хорошого здоров'я.


Велотренажер магнітний Interfit Speed Max K.10 купити по реально виправданою вартості 4 505 грн в інтернет каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Купуйте Тримісні одношарові намети для пляжу, Чотиримісні двокімнатні намети з доставкою в Києві, а також: Хмельницькому, Рівне, Кропивницького і в інших містах країни. Також подивіться Велотренажеры таких брендів, як наприклад: InterFit в інтернет каталозі Терраспорт
Велотренажер магнітний Interfit Speed Max K.10 Велотренажер магнітний Interfit Speed Max K.10 - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер магнітний Interfit Speed Max K.10"

Переваги: Бесшумный, информативный
Недоліки: Пока нет.
Коментар: Прикупила себе тренажёр, так как для молодой мамы очень важно быстро восстановить форму после родов, а с грудничком не разгуляешься. Хорошо, что он бесшумный и можно заниматься в одной комнате с малышом, плюс на мониторе море информации!
14 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Екатерина
Прикупила себе тренажёр, так как для молодой мамы очень важно быстро восстановить форму после родов, а с грудничком не разгуляешься. Хорошо, что он бесшумный и можно заниматься в одной комнате с малышом, плюс на мониторе море информации!
14 Ноября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно мріяли зайнятися здоров'ям? Велотренажер магнітний Interfit Speed Max K.10 допоможе досягти мети. В « Велотренажери » знайдеться все, що знадобиться спортсмену. Велотренажери порадує Вас високою якістю. Велотренажер HouseFit HB 80881HP , Велотренажер HouseFit HB 80881HP і Велотренажер HouseFit HB 80881HP від кращих світових брендів 142 Ви побачите в нашій категорії Велотренажери . У нашому інтернет-маркеті Terrasport представлений широкий вибір позицій Велотренажери . Оформляйте з блискавичною доставкою в Хмельницький, Рівне, Кропивницький і в будь-яке місто країни дитячий самокат.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн