Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30

КОД ТОВАРУ: 248392
  • Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30
  • Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30 - Фото №2
  • Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30 - Фото №3
  • Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30 - Фото №4
Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30
Рівнів навантаження: 32. Вага махового колеса: 9 кг. Максимальна вага користувача: 150 кг. Тип посадки: горизонтальний. Система навантаження: електромагнітна. Харчування: від мережі (220 В). Дисплей: LED, 5,5 дюйма. Сидіння: регульоване по горизонталі. Кермо: регульований. Програми: 13. Функції на екрані: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс. Довжина: 156 см. Ширина: 56 см. Висота: 140 см. Вага: 51 кг. Вимірювання пульсу: є. Транспортувальні ролики: є. Тримач для планшета: є.
OMA Fitness
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
25 490 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 3403 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Сірий
Система навантаження 
електромагнітна
Максимальна вага користувача, кг
150
Вага маховика, кг
9
Рівні навантаження
13
АРТИКУЛ
EXEED R30
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велотренажер горизонтальний OMA Fitness (EXEED R30) з горизонтальною посадкою обладнаний зручним сидінням з регулюванням, а також педалями, які ви також можете налаштувати під себе для безпечної та ефективної тренування. Тренажер працює від електромережі і дозволяє вибирати одну з 13 вбудованих програм, або працювати з власними настройками, відстежуючи час, швидкість, дистанцію, пульс і калорії на екрані. Розмір обладнання дозволяє використовувати його будинку в якості прекрасного кардиотренажера для спалювання зайвої ваги, підтримки здоров'я і гарного тіла, а додаткова можливість регулювання навантаження допоможе розвивати швидкість, витримку і збільшувати пройдену дистанцію для ще кращих результатів роботи.

особливості:

  • нескользящие педалі;
  • горизонтальна регулювання сидіння;
  • технології Bluetooth, iConsole;
  • LED-екран розміром 5,5 дюйма;
  • наявність підставки для планшета;
  • датчики вимірювання пульсу.

Характеристики:
Рівнів навантаження: 32;
Вага махового колеса: 9 кг;
Максимальна вага користувача: 150 кг;
Тип посадки: горизонтальний;
Система навантаження: електромагнітна;
Харчування: від мережі (220 В);
Дисплей: LED, 5,5 дюйма;
Сидіння: регульоване по горизонталі;
Кермо: регульований;
Програми: 13;
Функції на екрані: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс;
Довжина: 156 см;
Ширина: 56 см;
Висота: 140 см;
Вага: 51 кг;
Вимірювання пульсу: є;
Транспортувальні ролики: є;
Тримач для планшета: є.



Виробник: OMA Fitness (Китай).
Компанія OMA Fitness займається виробництвом кардиотренажеров різного рівня, а також виготовленням спортивного обладнання з 2001 року. Серед товарів, які зарекомендували себе, можна відзначити бігові доріжки, велотренажери та орбітреки, що відрізняються прекрасним якістю за доступною ціною. Виробник орієнтується на підвищення продуктивності товару при зниженні електроспоживання обладнання, тому придбання тренажера стане дуже вигідним вкладенням в своє здоров'я. На даний момент товари бренду експортуються в понад 50-ти країн по всьому світу.


Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30 підібрати і купити за реальною ціною 25 490 грн в електронному магазині спортивного інвентарю Терраспорт. Підбирайте Термоси для напоїв з пластика, Термоси для їжі з пластика з доставкою в Києві, а також: Полтаві, Чернігові, Черкасах і в інших областях України. Також замовте Велотренажеры таких торгових марок, як наприклад: OMA Fitness в електронному магазині Terra Sport
Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30 Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30 - Фото №2 Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30 - Фото №3 Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30 - Фото №4

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно хочете зайнятися фігурою? Велотренажер горизонтальний OMA Fitness EXEED R30 допоможе почати легко. В « Велотренажери » є все, що Вам знадобиться. Велотренажери обрадує Вас своєю надійністю. Велоергометр вертикальний Matrix U50 XR, чорний (M U50XR) , Велоергометр вертикальний Matrix U50 XR, чорний (M U50XR) і Велоергометр вертикальний Matrix U50 XR, чорний (M U50XR) від кращих світових постачальників 142 Ви зможете знайти в нашій лінійці Велотренажери . У спортивному інтернет-шопі Терраспорт представлений широкий асортимент товарів Велотренажери . Замовляйте з блискавичною відправкою в Полтава, Чернігів, Черкаси і інші райони України спортивний одяг.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн