Велотренажер EnergyFIT GB1278

КОД ТОВАРУ: 91484
  • Велотренажер EnergyFIT GB1278
  • Велотренажер EnergyFIT GB1278 - Фото №2
  • Велотренажер EnergyFIT GB1278 - Фото №3
Велотренажер EnergyFIT GB1278
Вага користувача: до 120 кг. Тип навантаження: магнітний. Харчування: батарейки. Вага маховика: 10 кг. Рівнів навантаження: 8. Дисплей: LСD. Функції комп'ютера: відображення часу тренування, поточної швидкості, витрати калорій, пройденої відстані, пульсу. Розміри тренажера: 88x58x128 см. Розміри упаковки: 86x25x67,5 см. Вага тренажера в упаковці: 26,5 кг. Вага тренажера: 24 кг. Компенсатори нерівності підлоги: так. Можливість транспортування: так.
EnergyFIT
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
7 029 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 938 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип
вертикальний
Клас
Домашній
Система навантаження 
магнітна
Максимальна вага користувача, кг
120
Вага маховика, кг
10
Рівні навантаження
8
АРТИКУЛ
GB 1278
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

EnergyFIT GB1278 - велотренажер, який був створений для тренувань серцево-судинної системи і оздоровлення організму в цілому. Модель EnergyFIT GB1278 здійснює живлення від батарейок. Володіючи 8 рівнями навантаження, які дозволяють повільно збільшувати інтенсивність занять, велотренажер EnergyFIT має досить малі габарити, що робить його ідеальним варіантом для будинку. Максимальна вага користувача даного велотренажера становить 120 кг.

Нерівності підлоги компенсуються, а наявність транспортувальних роликів дозволить вам з легкістю пересувати тренажер. На LCD дисплеї ви зможете спостерігати за своїм пульсом, часом і швидкістю тренування, пройденої дистанцією, а так же витратою калорій. Ремінці на педалях гарантують вашу безпеку, надійно фіксуючи ноги під час тренування. Дуже зручне сидіння велотренажера EnergyFIT GB1278, висоту якого можна регулювати в двох площинах, так само, як і підібрати кут нахилу керма.

Особливості велотренажера:
- магнітний тип;
- максимальна вага - 120 кг;
- 8 рівнів навантаження;
- компенсація нерівності підлоги; - наявність транспортувальних роликів;
- LCD дисплей;
- ремінці на педалях;
- регульовані кермо і сидіння.

Велотренажер EnergyFIT GB1278 - допоможе на шляху самовдосконалення!

Характеристики:
Вага користувача: до 120 кг;
Тип навантаження: магнітний;
Харчування: батарейки;
Вага маховика: 10 кг;
Рівнів навантаження: 8;
Дисплей: LСD;
Функції комп'ютера: відображення часу тренування, поточної швидкості, витрати калорій, пройденої відстані, пульсу;
Розміри тренажера: 88x58x128 см;
Розміри упаковки: 86x25x67,5 см;
Вага тренажера в упаковці: 26,5 кг;
Вага тренажера: 24 кг;
Компенсатори нерівності підлоги: так;
Можливість транспортування: так.

Виробник: EnergyFIT (Україна).
EnergyFIT - компанія, яка існує з 2014 року. Незважаючи на недовгий термін свого перебування на ринку, компанія вже встигла зарекомендувати себе, як динамічно розвивається і надійна. Воно й не дивно, адже кардіотренажери і вуличне обладнання (батути, баскетбольний асортимент) EnergyFIT відрізняються своєю ефективністю та доступністю ціни. Всі вироби EnergyFIT мають відмінну потужністю і можливістю витримувати великі навантаження, при цьому самі тренажери мають досить компактні габарити.


Велотренажер EnergyFIT GB1278 купити по які завищеною вартістю 7 029 грн в каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Купуйте Одномісні намети і тенти для риболовлі, Двомісні намети і тенти для кемпінгу з доставкою в Києві, а також: Боярці, Бучі, Ізмаїлі і в інших регіонах країни. Також Ви можете купити Подарки для нее таких брендів, як наприклад: EnergyFIT в каталозі Терра Спорт
Велотренажер EnergyFIT GB1278 Велотренажер EnergyFIT GB1278 - Фото №2 Велотренажер EnergyFIT GB1278 - Фото №3

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер EnergyFIT GB1278"

Переваги: надежный, полезный
Коментар: Давно мечтала о велотренажере и остановила свой выбор на этом! Понравилось все - встроенный компьютер, который показывает ваши характеристики, транспортировочные шарики, которые компенсируют неровный пол нашей квартиры. Педали с надежными закрепляющими ремнями. Пользуюсь и радуюсь!
24 Ноября 2015
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Наталья
Давно мечтала о велотренажере и остановила свой выбор на этом! Понравилось все - встроенный компьютер, который показывает ваши характеристики, транспортировочные шарики, которые компенсируют неровный пол нашей квартиры. Педали с надежными закрепляющими ремнями. Пользуюсь и радуюсь!
24 Ноября 2015
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Подарунки для неї

Давно планували зайнятися фігурою? Велотренажер EnergyFIT GB1278 буде Вашим першим кроком. В « Подарунки для неї » знайдеться все, що Вам знадобиться. Подарунки для неї здивує Вас своєю якістю. Спортивный костюм женский Leone бело-синий - L , Спортивный костюм женский Leone бело-синий - L і Спортивный костюм женский Leone бело-синий - L від знаменитих світових виробників 2401 Ви зможете побачити в нашій категорії Подарунки для неї . У спортивному онлайн-магазині Terrasport представлений величезний асортимент товарів Подарунки для неї . Оформляйте з дбайливою відправкою в Харків, Одеса, Дніпро і інші райони країни волейбольний м'яч.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн