Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U

КОД ТОВАРУ: 105579
  • Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U
  • Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U - Фото №2
Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U
Тип велотренажера: вертикальний. Система навантаження: електромагнітна. Харчування: генераторного типу (без батарейок і електроенергії). Призначення: професійний. Регулювання сидіння: по вертикалі. Вага тренажера: 75 кг. Максимальна вага користувача: 150 кг. Розмір: 116,8х60,9х139,7 м. Кількість тренувальних програм: 9 Програми: інтервальна, швидкий старт, ручне введення, призначена для користувача, кардіо HRC, плато, Фітнес Тест (YMCA), скидання ваги, довільна. Кількість рівнів навантаження: 20. Дисплей: LED-дисплей. Технології: Ufit, CardioAdvisor, MyGoal, AktivZone.
SportsArt
ОТСУТСТВУЕТ
Повідомити про надходження
ЦІНА:
109 265 грн
Статус: Отсутствует
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 14587 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Система навантаження 
електромагнітна
Максимальна вага користувача, кг
150
Рівні навантаження
20
АРТИКУЛ
C572U
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U призначений для комерційного використання в тренажерних залах. Характеризується суперсучасним дизайном, чудовою функціональністю і комфортністю. У виробництві тренажера використані найновіші технології. Міцність тренажера і його грамотно продумана конструкція, а також якісна сучасна електроніка забезпечать йому тривалий термін служби. Тренажер оснащений простий у використанні консоллю управління, на LED-дисплеї якої відображаються всі основні показники тренувального процесу: поточна швидкість, витрата енергії, пройдена дистанція, пульс, обороти в хвилину, метаболічні одиниці, вати, потужність. Завдяки вбудованим в рукоятки датчикам пульсу, ви завжди можете контролювати його частоту в процесі тренування. Завдяки технології CardioAdvisor у вас є можливість регулювати оптимальну для досягнення тих чи інших тренувальних цілей кардіонагрузку.
Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U має 9 тренувальними програмами і 20 рівнями навантаження. Завдяки використанню різних електронних технологій, тренування на ньому стануть для вас максимально ефективні і необтяжливі. MyGoal - система дозволяє вибрати мета тренування: калорії, час, дистанція, AktivZone - система багатобарвних вогнів, які відображають ті частини тіла, на які спрямована тренування. Висота сидіння легко регулюється за допомогою системи Ufit. Наявність вбудованого вентилятора забезпечить тренувань комфорт. Працює велотренажер від власного генератора, не потребуючи в батарейках і електроенергії.

Особливості велотренажера:
- електромагнітний;
- використання найновіших технологій;
- вертикальний;
- LED дисплей;
- регульоване по вертикалі сидіння;
- педалі з фіксують ремінцями / с нековзним покриттям;
- компенсатори нерівностей підлоги;
- транспортувальні ролики;
- харчування генераторного типу (без батарейок і електроенергії);
- вентилятор;
- тримач для пляшки;
- ексклюзивний стильний дизайн.

Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U - функціональний, стильний, ергономічний!

Характеристики:
Тип велотренажера: вертикальний.
Система навантаження: електромагнітна.
Харчування: генераторного типу (без батарейок і електроенергії).
Призначення: професійний.
Регулювання сидіння: по вертикалі.
Вага тренажера: 75 кг.
Максимальна вага користувача: 150 кг.
Розмір: 116,8х60,9х139,7 м.
Кількість тренувальних програм: 9
Програми: інтервальна, швидкий старт, ручне введення, призначена для користувача, кардіо HRC, плато, Фітнес Тест (YMCA), скидання ваги, довільна.
Кількість рівнів навантаження: 20.
Дисплей: LED-дисплей.
Технології: Ufit, CardioAdvisor, MyGoal, AktivZone.

Гарантія: 24 місяці.

Товар сертифікований!
Збірка тренажера * кваліфікованим фахівцем і доставка по Києву - безкоштовно!


Виробник: SportsArt (США).

Американський виробник SportsArt спеціалізується на виробництві велотренажерів, бігових доріжок і орбітреків. Тренажери характеризуються чудовою функціональністю, міцністю і комфортністю. Вони зроблені в сучасному стилі з урахуванням всіх інноваційних технологій в області електроніки і спортивного дизайну.

* Збірка тренажера здійснюється тільки за попереднім замовленням.


Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U підібрати і замовити по які завищеною вартістю 109 265 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Велотренажеры таких торгових марок, як наприклад: SportsArt в онлайн каталозі Терра Спорт
Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U - Фото №2

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Велотренажери

Давно планували зайнятися фігурою? Велотренажер електромагнітний SportsArt C572U допоможе на шляху до мети. В « Велотренажери » є все, що необхідно спортсмену. Велотренажери обрадує Вас високою якістю. Велотренажер магнітний Hop-Sport Soul HS-050H blue , Велотренажер магнітний Hop-Sport Soul HS-050H blue і Велотренажер магнітний Hop-Sport Soul HS-050H blue від топових світових брендів 142 Ви зможете побачити в нашій лінійці Велотренажери . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Велотренажери . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн