Велосипед дитячий триколісний Baby Tilly Combi Trike, червоний (BT-CT-0009 RED)

КОД ТОВАРУ: 84929
  • Велосипед дитячий триколісний Baby Tilly Combi Trike, червоний (BT-CT-0009 RED)
Велосипед дитячий триколісний Baby Tilly Combi Trike, червоний (BT-CT-0009 RED)
Велосипед дитячий триколісний Baby Tilly Combi Trike BT-CT-0009 - легка, комфортна і барвиста трехколесная модель для дівчаток і хлопчиків від 3 років. Велосипед з міцною сталевою рамою, оснащений високим кермом із захисними накладками, широкими пластиковими педалями, підніжкою. Зручне пластикове сидіння регулюється по висоті, педалі легко крутяться, завдяки підшипників. Кермо велосипеда доповнений яскравою декоративною панелькой з дитячим малюнком. Також різнокольорові зображення нанесені на раму моделі і крило переднього колеса. Батьківська ручка відсутня. Колір велосипеда - червоний.
Baby Tilly
  • Велосипед детский трехколесный Baby Tilly Combi Trike, синий (BT-CT-0009 BLUE)
  • Велосипед детский трехколесный Baby Tilly Combi Trike, желтый (BT-CT-0009 YELLOW)
  • Велосипед детский трехколесный Baby Tilly Combi Trike, красный (BT-CT-0009 RED)
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
872 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 116 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Вікова група 
від 3 до 6 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
BT-CT-0009 RED
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий триколісний Baby Tilly Combi Trike, червоний (BT-CT-0009 RED) - легка, комфортна і барвиста трехколесная модель для дівчаток і хлопчиків від 3 років. Велосипед з міцною сталевою рамою, оснащений високим кермом із захисними накладками, широкими пластиковими педалями, підніжкою. Зручне пластикове сидіння регулюється по висоті, педалі легко крутяться, завдяки підшипників. Кермо велосипеда доповнений яскравою декоративною панелькой з дитячим малюнком. Також різнокольорові зображення нанесені на раму моделі і крило переднього колеса. Батьківська ручка відсутня. Колір велосипеда - червоний.

Рама велосипеда виконана зі сталі. Матеріал декоративних елементів - міцний, легкий і зносостійкий полімер, тканину. Переваги сталевої рами: безпека (пом'якшення вібрації і ударів на поганій дорозі, плавне проходження поворотів), міцність, хороший накат, довговічність, ремонтопридатність. У разі поломки, сталева рама легко лагодиться за допомогою звичайного зварювального апарату. Високоякісна фарбування не вигоряє і не стирається. Всі матеріали - екологічно чисті і гіпоалергенні.


Особливості велосипеда:
- триколісний;
- для дітей від 3 років;
- дуже якісний;
- стильний;
- регульоване сидіння.


Велосипед дитячий триколісний Baby Tilly Combi Trike BT-CT-0009 - гарантія справжнього комфорту!

Характеристики:
Вік дитини: від 3 років.
Матеріал: сталь.
Матеріал елементів: полімер, тканину.
Колір: червоний.

Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Велосипед дитячий триколісний Baby Tilly Combi Trike, червоний (BT-CT-0009 RED) підібрати і замовити по які завищеною вартістю 872 грн в онлайн каталозі спортивних товарів та інвентарю terrasport.ua. Підбирайте Жіночі сумки блакитного кольору, Дитячі рятувальні жилети з доставкою в Києві, а також: Ізмаїлі, Харкові, Одесі і в інших областях країни. Також Ви можете купити Детские велосипеды таких торгових марок, як наприклад: Baby Tilly в онлайн каталозі Терра Спорт
Велосипед дитячий триколісний Baby Tilly Combi Trike, червоний (BT-CT-0009 RED)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий триколісний Baby Tilly Combi Trike, червоний (BT-CT-0009 RED)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно планували зайнятися фігурою? Велосипед дитячий триколісний Baby Tilly Combi Trike, червоний (BT-CT-0009 RED) допоможе на шляху до мети. В « Дитячі велосипеди » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі велосипеди обрадує Вас високою якістю. Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) , Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) і Велосипед дитячий Radius Pixie 2018 - 16 ", рама - 9", фіолетоий (SKD-74-59) від топових світових брендів 1026 Ви зможете побачити в нашій лінійці Дитячі велосипеди . У нашому інтернет-шоурумі Терраспорт представлений широкий вибір продуктів Дитячі велосипеди . Замовляйте з швидкою доставкою в Доставка - как было 11.21, Харків, Одеса і інші райони країни спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн