Велосипед дитячий Baby Tilly Турбо - 14 ", червоний (BT-CB-0002)

КОД ТОВАРУ: 80906
  • Велосипед дитячий Baby Tilly Турбо - 14 ", червоний (BT-CB-0002)
Велосипед дитячий Baby Tilly Турбо - 14
Особливості велосипеда: дитячий, для дітей 3-6 років, низька зручна рама, система "One piece crank", яскраве забарвлення, передній ручне гальмо, задній ножні гальма, хромований регульований кермо, захист ланцюга, регульована висота сидіння, наявність додаткових пластикових коліщат, дзеркало заднього виду, дзвінок на кермі, задній багажник, надійний, зручний, сучасний стиль, хромовані крила, прекрасний подарунок дитині. Діаметр колеса: 14 ". Кількість швидкостей: 1. Рама цільна, система One piece crank. Гальма: передній ручний, задній ножний. Колір: червоний з чорним.
Baby Tilly
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
1 575 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 210 грн/МІС
ВІДГУКИ0
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 0 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Червоний
Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Вікова група 
від 3 до 6 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
BT-CB-0002
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Baby Tilly Турбо - 14 ", червоний (BT-CB-0002) розрахований на дітей 3-6 років. Його стиль припаде до смаку будь-якому хлопчику. У нанесеному на раму і сідло велосипеда малюнку легко вгадуються елементи атрибутики, прийнятої в автоперегонах - картаті фінішні прапорці, наприклад. Низька цільна рама системи One piece crank забезпечить велосипеду міцність, а маленькому їздцю зручність. Регульовані сідло і кермо дозволяють використовувати його більше одного року, надаючи можливість змінювати їх рівень по зростанню дитини.
Велосипед дитячий Baby Tilly Турбо - 14 ", червоний (BT-CB-0002) обладнаний усіма необхідними аксесуарами: розташованими на кермі дзвінком і дзеркальцем заднього виду, відбивачем, маленьким багажником. Велосипедна ланцюг закрита кольоровий панеллю, сідло і рама яскраво пофарбовані, а хромовані крила надають велосипеду стильність і захищають їздця від калюж і інших неприємностей. Великою перевагою велосипеда є те, що він комплектується двома страхувальними пластиковими коліщатками, які неодмінно знадобляться маленькому їздцю, що навчається їзді на двох колесах.


Особливості велосипеда:
- дитячий;
- для дітей 3-6 років;
- низька зручна рама;
- система "One piece crank";
- яскраве забарвлення;
- передній ручне гальмо;
- задній ножні гальма;
- хромований регульований кермо;
- захист ланцюга;
- регульована висота сидіння;
- наявність додаткових пластикових коліщат;
- Дзеркало заднього виду;
- дзвінок на кермі;
- задній багажник;
- надійний;
- зручний;
- сучасний стиль;
- кермо і диски декоровані кольоровими панелями;
- прекрасний подарунок дитині.

Велосипед дитячий Baby Tilly Турбо 14 "BT-CB-0002 - кращий подарунок будь-якому хлопчиськові!

Характеристики:
Діаметр колеса: 14 ".
Кількість швидкостей: 1.
Рама: сталь, цільна.
Гальма: передній ручний, задній ножний.
Колір: червоний з чорним ..

Виробник: Baby Tilly (Китай).

Baby Tilly - один з лідерів ринку іграшок і дитячих товарів високої якості. Компанія виробляє широкий асортимент пластикових іграшок, м'які іграшки, спортивні товари для дітей, двоколісні і триколісні велосипеди, коляски, стільчики для годування і ходунки. Матеріал, з якого виробляються ці товари, відповідає сучасним екологічним вимогам.


Велосипед дитячий Baby Tilly Турбо - 14 ", червоний (BT-CB-0002) купити за вигідною ціною 1 575 грн в електронному каталозі товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Спальні літні мішки ковдри, Спальні зимові мішки ковдри з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших регіонах країни. Також Ви можете знайти Детские велосипеды таких торгових марок, як наприклад: Baby Tilly в електронному каталозі Терраспорт
Велосипед дитячий Baby Tilly Турбо - 14 ", червоний (BT-CB-0002)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Baby Tilly Турбо - 14 ", червоний (BT-CB-0002)"

На цей товар ще немає оцінок. Будьте першими!
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ0
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно мрієте зайнятися спортом? Велосипед дитячий Baby Tilly Турбо - 14 ", червоний (BT-CB-0002) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі велосипеди » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі велосипеди здивує Вас своєю якістю. Велосипед дитячий Premier Enjoy 2015 - 20 ", червоний (TI-13917) , Велосипед дитячий Premier Enjoy 2015 - 20 ", червоний (TI-13917) і Велосипед дитячий Premier Enjoy 2015 - 20 ", червоний (TI-13917) від знаменитих світових виробників 1026 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі велосипеди . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі велосипеди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн