Велосипед дитячий Ardis Summer BMX - 20 ", біло-червоний (A20BMX09-2)

КОД ТОВАРУ: 83805
  • Велосипед дитячий Ardis Summer BMX - 20 ", біло-червоний (A20BMX09-2)
Велосипед дитячий Ardis Summer BMX - 20
Особливості велосипеда: дитячий, для дітей 5-8 років, двоколісний, міцна рама, ручний переднє гальмо, ножний задній гальмо, без амортизації, регульований хромований кермо BMX, зручні гріпси, пластикові крила, захист ланцюга, додаткові знімні коліщатка, світловідбивачі, дзвінок, дуже якісна фарбування, колеса з посиленим ободом. Рама: вуглецева сталь. Переднє гальмо: ободной, Caliper. Заднє гальмо: гальмівна втулка Falcon. Додатково: дзвінок, щитки, знімні коліщатка. Колесо: 20 ". Колір: біло-червоний глянець.
Ardis
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 291 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 306 грн/МІС
ВІДГУКИ4
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 4 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Тип гальм 
V-brake
Амортизація
Рігід (без амортизаторів)
Вікова група 
від 6 до 9 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
A20BMX09-2
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Ardis Summer BMX - 20 ", біло-червоний (A20BMX09-2) розрахований на дітей 5-8 років. Зроблено велосипед в дуже яскравому стилі, який припаде до смаку вашій дитині. Він зібраний на міцній сталевій рамі, яка характеризується хорошою зносостійкістю. регульована висота керма, зручне сидіння, широкі педалі, пластикові крила, великі колеса з якісними покришками забезпечать дитині комфортне катання.
Велосипед дитячий Ardis Summer BMX - 20 ", біло-червоний (A20BMX09-2) оснащений знімними додатковими коліщатками, що дозволяють поступово освоювати навик утримування рівноваги і легко знімаються в разі непотрібності. Колеса велосипеда оснащені крилами, ланцюг закрита спеціальною панеллю. Надійна гальмівна система забезпечує своєчасне і безпечне гальмування. Цей яскравий якісний велосипед стане найкращим подарунком дитині.

Особливості велосипеда:
- дитячий;
- для дітей 5-8 років;
- двоколісний;
- міцна рама;
- ручний переднє гальмо;
- ножний задній гальмо;
- без амортизації;
- регульований хромований кермо BMX;
- зручні гріпси;
- пластикові крила;
- захист ланцюга;
- додаткові знімні коліщатка;
- світловідбивачі;
- дзвінок;
- дуже якісна фарбування;
- колеса з посиленим ободом.


Велосипед дитячий Ardis Summer BMX 20 "- кращий подарунок дитині!

Характеристики:
Рама: вуглецева сталь.
Переднє гальмо: ободной, Caliper.
Заднє гальмо: гальмівна втулка Falcon.
Додатково: дзвінок, щитки, знімні коліщатка.
Колесо: 20 ".
Колір: біло-червоний глянець.


Виробник: Ардіс (Україна).
Компанія Ardis - великий український виробник велосипедів груп MTB, AMT, CTB, а також, дорожніх і дитячих велосипедів. Продукти під цією торговою маркою добре відомі як в Україні, так і за її межами. Партнерами компанії є такі всесвітньо відомі виробники спортивних товарів як Zoom, Shimano, Kmc chains, Quando hubs, Neco. Асортимент продукції компанії Ardis здатний задовольнити потреби найвимогливіших і вимогливих велосипедистів різного віку. Фахівці компанії постійно ведуть розробки, пов'язані з удосконаленням якості та дизайну виробів, в наслідок надають повний спектр послуг з обслуговування, ремонту вироби, а також розгорнуто і кваліфіковано відповідають на будь-які питання по використанню придбаного велосипеда. Всі вироби сертифіковані і відповідають світовим стандартам безпеки, якості та надійності. Товари від бренду Ardis - це велосипеди, що володіють винятковими експлуатаційними показниками, стильним дизайном, і все це - за цілком демократичною ціною.


Велосипед дитячий Ardis Summer BMX - 20 ", біло-червоний (A20BMX09-2) купити за вигідною ціною 2 291 грн в магазині товарів для спорту Терра Спорт. Підбирайте Телескопічіскіе карбонові вудилища, Фідерні карбонові вудилища з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Детские велосипеды таких торгових марок, як наприклад: Ardis в інтернет-магазині Терраспорт
Велосипед дитячий Ardis Summer BMX - 20 ", біло-червоний (A20BMX09-2)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Ardis Summer BMX - 20 ", біло-червоний (A20BMX09-2)"

Переваги: Качество и цена
Недоліки: Рама в царапинах
Коментар: Качество велосипеда отличное! Ребенок в восторге! Надеемся, что года 4 прослужит.
Цена приятная.
13 Марта 2019
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
17 Октября 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Коментар: Доброго времени суток! Приобретали в данном интернет-магазине велосипед для ребенка. Все понравилось. Администраторы сайта вежливые и приветливые, помогли с выбором модели, ответили на все наши вопросы. Доставка быстрая, доставили в течении двух дней. Качество велосипеда хорошее, а цены приятно радуют, видели точно такой же велосипед в магазине с ценой на порядок выше.
17 Октября 2017
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Переваги: Качество
Недоліки: Нет
Коментар: Приобрели Велосипед детский ARDIS SUMMER BMX 20.Малый рассекает на нём уже две недели, уме он очень нравиться.И мне он тоже понравился,рама из хорошего метала,а не из алюминия, пластмассовые крылья сделаны на совесть.Но был небольшой изъян с доп.колесом - ненадёжно зафиксировано.Потратил на его фиксацию 10 минут ,и сразу подтянул тормоза тормоза. Велосипед очень хороший думаю года четыре прослужит.
10 Сентября 2017
Отзыв полезен? Так: 1 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ4
Алена
Качество велосипеда отличное! Ребенок в восторге! Надеемся, что года 4 прослужит.
Цена приятная.
13 Марта 2019
Марина
17 Октября 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно мрієте зайнятися спортом? Велосипед дитячий Ardis Summer BMX - 20 ", біло-червоний (A20BMX09-2) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі велосипеди » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі велосипеди здивує Вас своєю якістю. Велосипед дитячий триколісний Bambi, рожевий (ET 128 B-18 / A18-10) , Велосипед дитячий триколісний Bambi, рожевий (ET 128 B-18 / A18-10) і Велосипед дитячий триколісний Bambi, рожевий (ET 128 B-18 / A18-10) від знаменитих світових виробників 1026 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі велосипеди . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі велосипеди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн