Велосипед дитячий Ardis Lillies BMX - 20 ", біло-бузковий (A20BMX12)

КОД ТОВАРУ: 83788
  • Велосипед дитячий Ardis Lillies BMX - 20 ", біло-бузковий (A20BMX12)
Велосипед дитячий Ardis Lillies BMX - 20
Особливості велосипеда: дитячий, для дітей від 6 років, для дівчаток, двоколісний, міцна сталева рама, ободной переднє гальмо, ножний задній гальмо, регульований хромований кермо BMX, зручні гріпси, крила, захист ланцюга, додаткові знімні коліщатка, багажник, світловідбивачі, дзвінок , Дзеркало заднього виду. Рама: сталь. Переднє гальмо: Caliper. Заднє гальмо: гальмівна втулка Falcon. Додатково: дзвінок, щитки, знімні коліщатка, багажник. Колір: біло-бузковий глянець.
Ardis
ЗНЯТИЙ З ВИРОБНИЦТВА
Схожі моделі!
ЦІНА:
2 370 грн
Статус: Снято с производства
ІНШІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
РОЗСТРОЧКАВІД 316 грн/МІС
ВІДГУКИ1
59 грн
ДОСТАВКАКиїв
ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ
ДО ПОРІВНЯННЯ
В БАЖАНІ
СЛІДКУВАТИ
ІНФОРМАЦІЯ ФОТО, ВІДЕО ВІДГУКИ 1 ОГЛЯДИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Колір
Білий
Матеріал рами 
Hi-TEN сталь
Тип гальм 
V-brake
Амортизація
Рігід (без амортизаторів)
Вікова група 
від 6 до 9 років
Батьківська ручка
Немає
АРТИКУЛ
A20BMX12
ДОДАТИ ДО ПОРІВНЯННЯ

ОПИС

Велосипед дитячий Ardis Lillies BMX - 20 ", біло-бузковий (A20BMX12) зроблений в дуже яскравому стилі, який припаде до смаку дівчаткам. Велосипед розрахований на дітей віком від 6 років. Він зібраний на дуже міцній сталевій рамі, яка характеризується хорошою зносостійкістю. Регульована висота керма, зручне сидіння, широкі педалі, великі колеса з якісними покришками забезпечать дитині комфортне катання.
Велосипед дитячий Ardis Lillies BMX - 20 ", біло-бузковий (A20BMX12) оснащений знімними додатковими коліщатками, що дозволяють поступово освоювати навик утримування рівноваги і легко знімаються в разі непотрібності. Колеса велосипеда оснащені крилами, ланцюг закрита спеціальною панеллю. Надійна гальмівна система забезпечує своєчасне і безпечне гальмування. Цей яскравий якісний велосипед стане найкращим подарунком дитині.

Особливості велосипеда:
- дитячий;
- для дівчаток;
- для дітей від 6 років;
- двоколісний;
- міцна сталева рама;
- ободной переднє гальмо;
- ножний задній гальмо;
- регульований хромований кермо BMX;
- зручні гріпси;
- крила;
- захист ланцюга;
- додаткові знімні коліщатка;
- багажник;
- світловідбивачі;
- дзвінок;
- Дзеркало заднього виду.


Велосипед дитячий Ardis Lillies BMX - 20 ", біло-бузковий (A20BMX12) - яскравий, комфортний, міцний!

Характеристики:
Рама: сталь.
Переднє гальмо: Caliper.
Заднє гальмо: гальмівна втулка Falcon.
Додатково: дзвінок, щитки, знімні коліщатка, багажник.
Колір: біло-бузковий глянець.

Виробник: Ардіс (Україна).
Компанія Ardis - великий український виробник велосипедів груп MTB, AMT, CTB, а також, дорожніх і дитячих велосипедів. Продукти під цією торговою маркою добре відомі як в Україні, так і за її межами. Партнерами компанії є такі всесвітньо відомі виробники спортивних товарів як Zoom, Shimano, Kmc chains, Quando hubs, Neco. Асортимент продукції компанії Ardis здатний задовольнити потреби найвимогливіших і вимогливих велосипедистів різного віку. Фахівці компанії постійно ведуть розробки, пов'язані з удосконаленням якості та дизайну виробів, в наслідок надають повний спектр послуг з обслуговування, ремонту вироби, а також розгорнуто і кваліфіковано відповідають на будь-які питання по використанню придбаного велосипеда. Всі вироби сертифіковані і відповідають світовим стандартам безпеки, якості та надійності. Товари від бренду Ardis - це велосипеди, що володіють винятковими експлуатаційними показниками, стильним дизайном, і все це - за цілком демократичною ціною.


Велосипед дитячий Ardis Lillies BMX - 20 ", біло-бузковий (A20BMX12) купити за вигідною ціною 2 370 грн в онлайн каталозі товарів для спорту terrasport.ua. Підбирайте Спортивні сумки в асортименті, Спортивні сумки синього кольору з доставкою в Києві, а також: Харкові, Одесі, Дніпропетровську і в інших областях країни. Також Ви можете знайти Детские велосипеды таких торгових марок, як наприклад: Ardis в онлайн каталозі Терра Спорт
Велосипед дитячий Ardis Lillies BMX - 20 ", біло-бузковий (A20BMX12)

ВІДГУКИ І ОЦІНКИ ДО "Велосипед дитячий Ardis Lillies BMX - 20 ", біло-бузковий (A20BMX12)"

Переваги: качественная сборка.
Недоліки: Дополнительные колеса слабые.
Коментар: Покупали этот велосипед для своей семилетней дочери, и она от него просто в восторге. Это ее первый велик и она к нему очень бережно относится, видимо боится что он поломается, хотя сделан он из очень хорошей стали которая по моему мнению, виде ржет даже взрослого. А вот дополнительные колеса как по мне слабоваты, но так как мы их не ставили, то для нас это не проблема. Стоит эта красота не так уж и дорого, что в наше время не может не радовать.
Для детей семи лет и старше это очень хороший подарок, который прослужит им не один день.
18 Сентября 2017
Отзыв полезен? Так: 0 / Ні: 0
Відмінний
Додати відгук
ВІДГУКИ1
Сергей
Покупали этот велосипед для своей семилетней дочери, и она от него просто в восторге. Это ее первый велик и она к нему очень бережно относится, видимо боится что он поломается, хотя сделан он из очень хорошей стали которая по моему мнению, виде ржет даже взрослого. А вот дополнительные колеса как по мне слабоваты, но так как мы их не ставили, то для нас это не проблема. Стоит эта красота не так уж и дорого, что в наше время не может не радовать.
Для детей семи лет и старше это очень хороший подарок, который прослужит им не один день.
18 Сентября 2017
НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТА НАЙВИГІДНІШІ АКЦІЇ У ВАС НА ПОШТІ

СХОЖІ

ВСІ Дитячі велосипеди

Давно мрієте зайнятися спортом? Велосипед дитячий Ardis Lillies BMX - 20 ", біло-бузковий (A20BMX12) буде Вашим першим кроком. В « Дитячі велосипеди » є все, що необхідно спортсмену. Дитячі велосипеди здивує Вас своєю якістю. Велосипед дитячий Baby Tilly Герої - 18 ", червоний (18A RED-BLACK) , Велосипед дитячий Baby Tilly Герої - 18 ", червоний (18A RED-BLACK) і Велосипед дитячий Baby Tilly Герої - 18 ", червоний (18A RED-BLACK) від знаменитих світових виробників 1026 Ви знайдете в нашому розділі Дитячі велосипеди . У спортивному онлайн-магазині Терраспорт представлений величезний асортимент товарів Дитячі велосипеди . Замовляйте з швидкою доставкою в Харків, Одеса, Дніпро та інші міста України спортивне харчування.
  • 096 585-73-33
  • 067 501-06-06
АКЦІЇ!
ПОКУПЦЮ
  • Контакти
  • Способи доставки замовлення
  • Способи оплати замовлення
  • Дізнатися статус замовлення
  • Про компанію
  • Наші клієнти
  • Наші бренди
0
0 грн